Follow:

Zenner : winterse kidscollectie “Flakes”

 photo 2016ZennerWinter1a_zpskcxw5a2w.jpg
Zenner heeft nieuw winterse kidscollectie “Flakes”. De Flakes kidscollectie van Zenner is gemaakt van frisse ijzige kleuren, maar heeft een ‘tropical touch’. Deze collectie neemt je mee op reis naar een denkbeeldig winterparadijs. Het wordt je dochters/nichtjes vrolijke verschijning in de winter met deze collectie.

 photo 2016ZennerWinter1ad_zpstb74utqo.jpg
Als avonturier gebruik je de klik-klaks met winterwitte vlinder geven een dromerig effect. Om een vrolijke hairdo voor achterop de slee te creëren gebruik je de snap-clips met strik. De strik zorgt voor een speels effect. Of ben je van plan om een sneeuwballen gevecht aan te gaan, is het belangrijk dat het haar goed uit het gezicht is. De pretty pastelkleuren elastics zijn de perfecte oplossing.

 photo 2016ZennerWinter1ab_zpsvvjcdehm.jpg
 photo 2016ZennerWinter1ac_zps2fcrznnp.jpg

 photo 2016ZennerWinter1aa_zps5kvztxpf.jpg
Op Zenner.nl vind je handige how-to filmpjes waarin styliste Aeola Relouw je laat zien hoe je Zenner haaraccessoires in jouw coupe kunt verwerken. Zenner accessoires vind je bij de drogist. De Zenner Flakes kidscollectie is vanaf 9 januari 2017 verkrijgbaar bij de drogist. De verkoopprijzen variëren van € 2,50 tot € 4,99

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like