Follow:

Zomaar cadeau (myn lieve man)

Het was mooi weer vandaag. De zon schijnt :sun: , weinig wind. Heerlijk om in de natuur te gaan wandelen en We hebben ook vanmiddag gedaan. We wandelden in Merwelanden. Het was druk daar want er is evenment.

Na gewandeld aten wij patat bij verhage en foto`s bij Blokker halen. Daarna Ik ging ff naar Kruidvat. Myn plan was maar kijken… kijken niet kopen. En myn lieve man ging naar AH en naar Boeke winkel. Bij Kruidvat zag Ik parfum van Britney Spear Curious voor maar €10 😮 50ml. Echt goedkoop toch! Er was nog maar 2 staan, maar de andere zonder plastik meer. Verder zag Ik eye remover van Essence voor €1 Ik weet het niet de echte prijs. Toen kwam myn lieve man bij Kruidvat binnen, liet Ik hem zien en hij zei “Cadeau van mij”. Zomaar cadeau voor mij :kiss: Dank wel myn lieve man.

Daarna ff lang myn schoonouders en daar was er ook broertje van myn lieve man. Hij ging de schaap scheren. Ik heb nog nooit gezien dus Ik maakte :pict: filmpje van en ook een paar foto`s

Vananond heb Ik lekker gemaskerd met Min Julep van Queen Helena. My gezicht voelt nu lekker zacht. En myn lieve man lekker in voetenbad.

Genietan jullie ook van de zon?

Liefs,
dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like