Follow:

Zomervakantie! ( kleine verrassing en Djessvh : Jan – June 2017)

Djessvh
Vandaag is de laatste schooldag en bye bye groep 3. Na zomervakantie zit Djess in groep 4. Wel nog in dezelfde klas en dezelfde juf en andere juf. Vorige jaar gingen wij naar McConalds. Dit jaar heb ik geen plan naar McConalds te gaan. En bovendien heb ik nog geen nieuw OV dus ik weet het niet of ik kan kaartje contant betalen als wij naar het centrum gaan. Dit jaar gaan wij niet naar het centrum. Ik zie dat Djess echt moe is dus het is beter naar huis.

Dit jaar krijg Djess en een kleine verrassing van ons omdat hij heel goed heeft gedaan. Een Spinner met led lamp. Hij is erg blij 😀

Januari
– Eerste keer op ijsje staan. Sapnnend was dat het ijsje niet zo hard genoeg. Wij hoorden krak…

Februari
– Vroeger las ik voor hem voordat slapen maar nu andersom. Djess leest voor mij.

Maart
– Djess wordt 7 jaar. Ja…ja.. hij wordt groot opeens

April
– Zijn eerste kinderfeest vierden wij in Monkey town samen met een paar klasgenoten
– Djess heeft eindelijk eigen bureau

Mei
– Eerst eigen ID kaart hebben

Juni
– Eerste schoolreis naar Burger zoo
– Eerste keer naar Pasar Malam in Den Haag
– Gek op gamen met WII samen met pa
– Het was leuke ervaring naar Persvoorstelling Cars 3

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like