Follow:

Sanfilippo wing it

Stamps Wing it
Het moet geduld en tijd hebben om een perfecte wing eyeliner te tekenen. Het is lastig en ik heb wel best moeite om perfecte eyeliner goed te tekenen. Als je youtube beauty guru volg of kijken, zie je wel deze voorbij komen. En vandaag laat ik jullie kennis met met een bekende stamp wing eyeliner. Lees je mee

Stamps Wing it
Een tijdje geleden ontving ik drie Sanfilippo wing it met twee varianten stamps wing een “Thick stamps” en twee “Thin stamps” in twee kleuren zwart en bruine. Met dit zou ik gemakkelijk en mooie wing te tekenen, hoop ik. Zo te zien van de product zou het toch niet moeilijk om te gebruiken. De product zit in een zwarte doos met goudaccent tekst en wat ook handig is dat op verpakking staat plaatje van de stamps Thick of Thin.

Stamps Wing it
Beide kanten kan je de dopje openen. Ene kant eyeliner en de andere kant stamps in vorm van soort half driehoek. En van beide staat tekst zo kan je weten welke kant eyeliner en stamps. Handig!

Hieronder zie je de vorm van de stamps (exact dezelfde net las op de doos) en de swatches is best goed gepigmenteerd op mijn hand.
Stamps Wing it

Stamps Wing it
Het aanbrengen van de eyeliner applicator is makkelijk in gebruik. Ik gebruik altijd met rechte hand. De stamps aanbrengen vind ik op de hoek van ene oog makkelijk dan op andere kant van mijn ogen. Ik denk dat kwestie van oefeningen. Deze eyeliner en wing it blijft zo lang zitten, de bruine kleur wel.

Wing it
Spelen met Sanfilippo wing it

Stamps Wing it
Sanfilippo wing it is erg leuk bedacht. Eind van de dag blijft de eyeliner + wing goed zitten als je hem niet met je vinger vegen, anders dan moet je wel de wing en eyeliner bijwerken. Ik ben wel best tevreden over. Ik kan makkelijk wing eyeliner, alleen moet ik nog veel oefeningen. Deze product is vrij van Perfume, Dierproeven en Dierlijke materialen. Sanfilippo wing it kost €9,99 per stuk, shop je ze op Sanfilippo Wing it. Ik zie nu op webshop Sanfilippo wing it dat nu er in andere kleuren beschikbaar. Shop ze!

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

11 Comments

 • Reply Kimberly

  Grappig dingetje zeg! Ik gebruik alleen nooit eyeliner en dergelijke, dus voor mij niet interessant.

  13 September 2017 at 12:20
 • Reply Sofie Katelijne

  Lijkt me bijzonder handig! Ik doe vaak geen eyeliner meer op, net omdat het zo verdraaid moeilijk is!
  Sofie Katelijne´s last blog post ..Column: There’s no place like IKEA

  12 September 2017 at 13:12
 • Reply Kristof

  Vind het ook maar vreemd maar ik leer ook weeral iets bij.
  Ga het vanavond eens aan men vrouw laten zien
  Kristof´s last blog post ..Spelen jullie kinderen ook met de Fidget Spinner?

  12 September 2017 at 12:25
 • Reply Danella

  Wat een grappig product, ken ik helemaal niet. Lijkt me soms wel handig ja.
  Danella´s last blog post ..Cheesecakebars met citroen en sinaasappel

  12 September 2017 at 11:35
 • Reply Eva

  Ik wou dat ik een wing kon maken, haha. Het ziet er altijd best makkelijk uit, maar als ik het zelf probeer lukt het toch niet.

  12 September 2017 at 10:57
 • Reply J.

  grappig, maar het lijkt me moeilijk om het goed aan te brengen op zijn plek zodat het netjes zit..niet iedereen haar oogleden zijn hetzelfde tenslotte!

  12 September 2017 at 10:24
 • Reply Rory

  Volgens mij heb ik onder een steen gelegen. Een wing? Ik heb het nog nooit gedaan. Duidelijk uitleg en volgens mij een fijn product als ik het zo zie.
  Rory´s last blog post ..Maar hoe was het vroeger dan? Iets met vakantie en back to school

  12 September 2017 at 10:04
 • Reply Sylvia

  Wel echt grappig, maar ik zou ze niet kopen hoor. Ik maak al amper een wing, iedereen deed en moest het ook doen. Dus ik heb er nooit aan meegedaan ?

  12 September 2017 at 09:28
 • Reply Sylvia

  Wel echt grappig, maar ik zou ze niet kopen hoor. Ik maak al amper een wing, iedereen deed en moest het ook doen. Dus ik heb er nooit aan meegedaan ?

  12 September 2017 at 09:28
 • Reply Lodi

  Zo grappig, ik leer van alles bij op jouw blog. Ik weet niet of het bij mij ook zo mooi zou zijn, maar ik zit ook altijd moeilijk te doen met mijn lenzen. Ik vind het bij jou erg mooi staan

  12 September 2017 at 09:19
 • Reply nicole

  Ik vind ze in ieder geval heel redelijk geprijsd. Maar het lijkt me enorm moeilijk om het mooi te krijgen.
  nicole´s last blog post ..Er is niets mis met E-nummers

  12 September 2017 at 08:59
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge