Follow:

Essence – Spring/Summer 2018 #1

2018 Essence Spring Summer
Lente en zomer komen er aan en wij hebben zeker er zin in. Ook heeft Essence de nieuwe lente/zomer collectie voor alle beauty liefhebber. De nieuwe collectie Essence lente/zomer collectie bestaat uit veel mooie make-up producten zoals highlighter, oogschaduw palette en nog veel meer. In dit artikel laat ik jullie aantal make-up uit deze collectie zien. Vandaag deel 1. Kijk je mee

Essence – get your glitter on

2018 Essence Spring Summer
2018 Essence Spring Summer
Get your glitter on! glitter primer €2,89 is een ideale basis voor het aanbrengen van alle soort glitter. Dit product kan gebruiken voor lichaam en gezicht.

Get your glitter on! loose glitters & pigments €2,99 zijn in diverse varianten zoals kleurijke confetti, glitterpoeder of glitterdeeltjes. In dit artikel laat ik glitterdeeltjes in vorm van sterretje (01 star child) zien. Zo te zien deze glitter denk ik aan voor nail art. Maar deze glitter is bedoeling voor op je lichaam of gezicht.

Essence – be my glow-rious girl

2018 Essence Spring Summer
Highlighter, dewy of holo kies je? Vandaag swatch ik alle drie varianten voor jullie.

2018 Essence Spring Summer
3D Dewy Look stick €3,59 bevat sheaboter die biedt de stick voor een subtiel wet-look effect zonder een vettig aanvoelen. Dit product geeft het wel wet glow alsmaar laten staan, geen vegen met je kwast of vinger, anders zie je de wet glow effect niet te zien meer. Ik probeer combineer met highlighter poeder maar geen nut. Ik breng hem boven mijn lip, kin en punt van de neus maar ook chickboon is niks voor mij. En ook gebruik hem als lipbalm en het is fijn.

Holo wow! sparkle stick €3,59 heeft holografische pigmenten in roze en goud. De pigmentatie van de holo effect van mij mag iets wow zijn. Bij mij moet ik meerdere keren aanbrengen zodat de holo highlights op mijn jukbeenderen goed te zien.

Glow to go illuminating setting spray €3,39 fixeert je make-up en biedt een instant stralend effect dankzij de lichtreflecterende pigmenten. Eerst dacht ik dat deze alleen voor op jukbeenderen maar het blijft om je make-up te fixeren. Vergeet niet om even te schudden voordat op je gezicht sprayen. Het geeft egale effect op je gezicht.

Glow like a mermaid highlighter €3,59 heeft de looks van de staart van een zeemeermin met zes strallende kleuren. Op de swatch heb ik alle kleuren gemengd. Het heeft iets goudachtig glans kleuren. De pigmentatie mag iets mooi zijn.

Essence Lente/Zomer 2018 kan je bij Kruidvat kopen. Welke make-up producten zou je willen kopen?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like