Follow:

031 Ik huilde…en huilde

Eerst dag op nieuw school was ik te laat. Iedereen waren al op eigen schoolbanken zitten. Ik liep naar de klas maar ik durfde niet naar binnen. Ik stond alleen maar voor opende deur. De lerares zei tegen mij…”Kom maar naar binnen Dhini” Ze is best aardig eigenlijk maar ik was bang dat ze boos op mij werd en moest op de klas staan dus ik bleef maar buiten staan. De lerares kwam naar buiten en nog een keer zei ze “Kom maar Dhini…” maar ik huilde maar. Ik was erg bang…bang dat boos. De lerares liep terug naar de klas en ik stond nog steeds buiten en dan ik deed buiten hurken te huilen…en huilen en een paar minuutjes later kwam een van myn klasgenoten (nog niet kende natuurlijk want was nieuw student) en ze trok myn handje en samen naar binnen gaan. Binnen snikte ik maar een paar minutjes later … ik was normaal weer 😀 Dan kon de lerares verder met haar taak. En ik zat op de schoolbank…maar ik weet niet meer met wie naast me zat welke rij (er waren 5 rij en 5 . Per bank twee studenten.

Niet echt boeien verhaal maar ik wil toch ff kwijt 😉 . Dat was deze deel…op naar volgende deel

Share
Previous Post Next Post

You may also like