Follow:

034 Bapak selalu jemput kita

Bapak : Papa
Jemput : Ophalen
Kita : Wij (ons)


Vroeg in de morgen vertrok ik naar school. Als goed is, in my eentje. Ik heb geen idee waarom niet samen met myn oude zus naar school gingen, toch dezelfde school. Raar! of toch kan ik niet me goed herinneren. Maar als klaar met school haalde myn vader ons altijd. Ik denk tot ik in de klas twee maar daarna gewoon zelf terug naar huis. Vooral als regen, stond my vader al op school op ons te wachten met paraplu bij.

Maar myn oude zus wilde niet, ze rende liever in de regen. Ik wilde natuurlijk ook maar dat mocht niet want myn vader bang dat ik ziek werd. Ik ben best mager en myn vader bescherm mij altijd..bijv. mocht niet in de regen, niet in de zon. Myn oude zus is best mollig vergelijken met mij vandaar dat myn vader myn oude zus in de regen mocht lopen/rennen (meestal rennen) met zingen…yay….yay…. ja gemeende zingen en bedoelde natuurlijk voor mij en keek alleen maar met diep in my hart….oh..ik wil ook in de regen rennen/lopen.

Ik zie hier ook de ouders of een van ouders halen hun kindje op school.

Toen jullie klein waren, haalden jullie ouders je ook op?

Share
Previous Post Next Post

You may also like