Follow:

036 Jam sekolah dan Sekolah agama

Sekolah agama : Religie school
Jam : Tijd

Klas 1 en klas 2 mochten vroeg naar huis (basis school). Ongeveer om half 10 of zo. Vanaf klas 3 tot 6 dan pas mocht naar huis om 12 uur.
Na geluncht ging ik meestal buiten spelen en daarna middagdutje doen. Daarna ging ik weer spelen (binnen of buiten). Om half 5 na avonddouche ging ik naar sekolah agama (religie school). De religie school is niet verplicht. Als extra voor ons dan de hele tijd alleen maar spelen. Hier kan je Quran leren lezen. Het duurt tot maghrib tijd komt. Elke avond ging ik (ook myn oude zus) dus naar religie school. Eerlijk gezegd was ik lui om te gaan maar het moest wel van myn ouders. De les zat gewoon op basis school hier achter ons huis. In de morgen gebruikte de school gewoon voor gewone les en avond voor religie school. Dus ik kon gewoon lopen naar daar toe, geen 5 minuten was ik daar…zo dichtbij he! Als er speciale dag kwam bijv. Maulid Nabi dan vierden wij samen met optreden en ook Quran lezen wedstrijd.

Tot hoe laat moest je op school toen je nog op basis school zat? en ga je ook naar religie school

Share
Previous Post Next Post

You may also like