Follow:

1ste keer bij verloskundige

Vandaag is de eerste keer voor ons naar verloskundige. Alles was helemaal goed!
Bloeddruk: 85/55
Gewicht: 48kg

Qua bloeddruk is laag maar het is niet zo erg. Na een paar gestelde vragen en wij beantwoorden. Daarna mocht ik op de bed komen liggen. Ze begon wat te voelen aan mijn buik en ze zei dat alles prima. Toen was het tijd voor de doptone, een apparaatje waarmee je de hartslag kunt luisteren. Ze zat het apparaat op mijn buik of er begon een klein stoomlocomotiefje te rijden. Zó mooi!!

Spijt dat Ik niet myn eigen telefoon in de tas niet pakken dan kon die mooie hartje opnemen en thuis weer luisteren. Zo bijzonder om die hartje te horen. Spijt…100x

En dan kreeg Ik de gele tas als cadeau en die mev. zei “Deze tas is voor u dan kan je aan iedere laten zien dat u zwanger bent” 😉

Thuis zeur Ik nog steeds dat Ik myn telefoon niet bij mij hand was. Helaas… 🙁 (zeur nog steeds in my hart) Waarom vroeg Ik niet of mocht Ik eerst my telefoon in myn tas ff halen. Stupid me!
Myn lieve man wordt gek want Ik nog steeds zeuren over een kloppend hartje! van onze baby. Sorry..myn lieve man ..Ik heb gewoon spijt 🙁 (nog steeds, dat mag toch want dit is voor mij de eerste x en het was zo bijzonder)

Liefs,
dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like