Follow:

In onze magische tuin

Onze tuin is nog steeds kaal, wel nog fijner dat vorige tuin want Daan heeft de tegels neergelegd (er waren tegels en gras en tegels tussen) richting de schuur. En Arjo heeft de grond omdraaien en het moet nog een stuk verder doen. Verder hebben wij plan om onze tuin iets vrolijk te maken met bloemetjes bijvoorbeeld maar het moet nog veel te doen (nieuw grond voor planten/bloemen).

Vandaag wil ik aan jullie showen wat ik de laatste dagen met mijn foto`s geknutseld. Deze tutorial heb ik van Evelien site. Wat ik moeilijk vind, de schaduw maken. Echt niet makkelijk dus ik hoop dat niet zo opvallend. En ik ben zelf niet erg tevreden met de schaduw en ik weet het niet hoe de perfecte schaduw maken, maklum ben ik amateur met bewerken foto`s en verder wil ik zo snel mogelijk showen ha..ha…

UntitledUntitledUntitledUntitled
Niet alleen de schaduw is het moeilijk te maken maar de foto ook. Zoals hierboven zie je alleen maar half hoofd van mij op de foto`s. Super lastig om hele lichaam op foto`s te zetten tot mijn lens 50mm/1.8 was gevallen (hier vertelde ik al aan jullie een paar dagen terug).

En wat vind je?

Ik wens jullie prettig weekend!

Share
Previous Post Next Post

You may also like