Follow:

2 andere cremes voor Djess


Echt irritant de eczeem op Djess`s wangen. Af en toe is die zachte geworden maar op andere dagen weer rood. Echt raar en nu zijn elleboog en some of zijn lichaam ook. Vorige keer vertelde de dokter dat besmettelijk en dat klopt maar alleen in Djess lichaam. En meer dan twee weken zijn helaas de crèmes niet goed werken. Dus besloten wij dat weer naar de dokter gaan. En dus vanmiddag liepen wij in de motregen naar de dokter, helaas kan ik niet rijden, anders rijd ik met Arjo`s auto 😉 Bijna bij de dokter reed ma ..waarom wachtte jij niet op mij? Wij hebben toch afgesproken! Oh.. ik dacht dat niet doorgaat maar daarna samen wij met ma lekker in de auto terug naar huis …gelukkig want de regen werd hard. En gelijk de crèmes bij apotheek halen dan kan gelijk insmeren.

Dus Djess heeft 2 andere crèmes gekregen en hoop dat dit echt helpt. Djess en ik willen O-ma bedanken.

Nu sluit ik af want ik ga naar bed :slaap:

Share
Previous Post Next Post

You may also like