Follow:

Shoplog : SansOnline bestelling


Echt blij dat ik SansOnline.nl couponcode heb. Kennen jullie waarschijnlijk al webshop SansOnline.nl? Die nog niet weet. Sansonline verkoopt kleding met bekende merken zoals Esprit, Vila, Object en nog veel meer. Met couponcode t.w.v. 75€ heb ik wat aardig kleding besteld en in de sale waren ze. Zoals jullie hierboven zien, Ik heb simpele kleding gekozen maar deze keer heb ik eentje voor Arjo besteld.
Wat heb ik besteld :

V.l.n.r. : Vera Moda blazer (XS) | Only o-neck (XS) | Vera Moda rollneck (maat L – ik was vergeten veranderen de maat 😀 ) | Only v-nek (S) | Vila blouses – Fia Shirt (XS) | Vera Moda rollneck (S) en Jack & Jones (XL)

Mij bestelling is eigenlijk op dinsdag 13 dec al binnen maar ik was vergeten de adres te veranderen dus naar oude huis moest ik halen. Gelukkig is niet ver weg van onze nieuw woning. De grote maat ga ik niet ruilen….ik ga hem gewoon dragen..lekker fullsize 😀 En Arjo is ook blij met die T-shirt.  Gelukkig wel want Arjo kiest kleding niet zo makkelijk..voorkant moet er knopen of ritssluiting.

hebben jullie wat kleding geshopt?

Share
Previous Post Next Post

You may also like