Follow:

2011 P365 : week 12

Voordat week 13 afgelopen, wil ik toch week 12 updaten 😀 Op die week heb ik niet zo bijzondere dagen gehad. Op dinsdag was heerlijk zonnig en Djess en ik heerlijk ff gewandeld. Op woensdag was Nadine jarig. Samen met Jeannet, een moeder van Lenthe samen wij naar Nadine`s verjaardag. En op volgende dag was ik ziek, dus geen artikels geplaats worden. Lekker ff rustig aan doen. Het was prachtig weer maar voelde ik me niet lekker, zonde zeg! Ik wilde graag samen met Djess buiten wandelen. Hoop dat komende dagen prachtig weer.

Ben wel blij dat ik gewonnen hebt, toch maakte mij stuk beter voelen 😀 pakketje binnen van Clarins. En had tijd om nieuw plugin voor my site te zoeken en instaleren, testen en wat stom van mij..heb wat verwijderen en toen my site raakte in de war. In twitter zag ik Zosaar online was, dus vroeg ik gelijk aan haar want ze verstand van WordPress en heb zelf in WordPress forum ook hulp gevraagd. My oude pass was vergeten en dus snel opnieuw WP forum account maken. Ik was in paniek maar daarna….afkoelen….rustig aan Dhini, je was nog niet 100 persen fit….rustig aan. In de avond vroeg aan myn man en ook nog steeds hulp in forum WP en dan….yay…gelukkig is my site in orde weer. Kasian Djess…Djess uit bed gevallen. Zijn bovenlip beschadigd en bloed eruit.

Ik wens jullie prettig dag

Share
Previous Post Next Post

You may also like