Follow:

Review : Dr. Organic Shampoos & Conditioners


Vandaag review over shampoos en Conditioneer van Dr. Organic producten. Ik heb shampoos en Conditioners : Aloe Vera voor normaal en droge haar, Pomegranate voor revitalisering en volume effect geeft. De ingredienten van Shampoos en conditioners bevatten geen SLS, siliconen en parabenen.

De producten hebben dezelfde vorm verpakking, alleen de labels/stickers heeft eigen kleur. De flesjes zelf ook gekleurd, ik dacht dat de shampoos en conditoners ook hi…hi… maar nee…die zijn kleurloos. De flesjes zijn handig in gebruik met klikdopje, heel makkelijk om open en dicht te doen. De geuren zijn exact dezelfde net als body butter. Lekker geurtjes. Het schuim is wel best veel genoeg, voor mij persoonlijk vooral na de tweede keer, ik doe meestal twee keer shampoo gebruiken tijdens wassen. Daarna doe ik conditoneer en die is fijn. Beide producten werken prima. Het reinigt mijn haar erg goed en het maakt myn haar glanzend, superzacht en ziet er gezond uit. De producten zijn €6,79 in 250ml.

Pluspunten
– Geen SLS
– Geen siliconen
– Geen parabenen
– Dierproefvrij
– Verkrijgbaarheid: bij de Tuinen en bij Dr. Organic Webshop
– Handig en fijne verpakking

De shampoos zijn doorzichtig en de conditioners zijn wit zoals hieronder ziet

Deze product/s heb ik gekregen voor review/swatches

Share
Previous Post Next Post

You may also like