Follow:

2011 P365 : week 16 & filmpje

Vandaag zonder scrap…het kost te veel tijd voor mij en heb echt…geen inspiratie. Oplossing….foto collages. Hoop you like it πŸ˜‰ en heb kort filmpje van Djess gemaakt toen wij op zaterdag richting o-ma en o-pa om te BBQ.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eAopu_DeM-Y[/youtube]


Maandag Ik zei altijd dat wij een staart zou hebben, sinds ik zwanger. En ja…hoor! Echt staart…waar ga je naar toe…Djess loopt achter ons bijv….naar toilet, naar de keuken etc. Just like een staart πŸ˜‰ Soms is het vervelend maar soms is het toch leuk πŸ˜€ Woensdag Djess heeft zomerkleertje nodig en gelukkig is er Hema hier in wijkcentrum en het was mooi weer dus…shoppen πŸ˜€ allemaal voor Djess. Zaterdag Wij zijn naar winkelcentrum *burg om zomerschoentjes voor Djess te kopen maar het was druk en Djess begon te krijsen..you know Djess poep en had geen pampers…dus snel pamper kopen, naar toilet en nieuw luier aan…Snel terug naar schoentje winkel maar Djess bleef krijsen. Nou …naar huis dan…dus nog niet gelukt met zomerschoentjes/sandaal

Dinsdag is Lenthe dag. Het is kans om Lenthe op foto`s te zetten :pict: . Dont worry! Lenthe sliept niet samen met Djess…hier alleen voor foto πŸ˜€ toen Djess sliep nog maar helaas hoorde camerageluidjes dan…wakker πŸ˜€ oeh…jammer voor mij. Huilend..hoort natuurlijk bij mensen en ook bij baby..Lenthe was honger :baby:

Vrijdag Arjo nam lekker vrij en wij zijn naar het strand in Monster geweest. Het was heerlijk en heb genoeg fotos gemaakt.

Zondag Voordat BBQ beginnen. FF lekker geklets, geniet van de zon en Djess heeft lekker in mini zwembad water gespeld.

En dan BBQ time :yumie: :eten:

Share
Previous Post Next Post

You may also like