Follow:

Review & Swatches : Revlon Scented Parfume Nail Enamel


Revlon introuceert Scented Parfume nail Enamel. Een prachtige colletie nagellakkleuren. En wat bijzonder is behalve mooie zomerkleuren, zijn de lakjes een geurtje heeft als hij opgedroogd is. Bovendien zijn deze lakjes vrij van DPB (dibutyl phtalate), tolueen en formaldehyde. Er zijn 8 kleuren met verschillende geuren. Ik heb er zelf 3 van in mijn bezit….



345 Peach Smoothie
Deze lakje dekt goed in 2 laagjes. De geur is niet heel erg aanwezig maar als ik aan mijn nagels snuffel, dan ruik ik wel zoete peach smoothie geurtje, denk aan Fruitella geur. De geur blijft redelijk lang (als je aan je nagels snuffel, ruikt het wel). Zelf na topcoat opdoen. Deze lakje heeft een beetje shimmer, mooi.


355 Mad About Mango
Deze lakje dekt goed in 1 laagje maar zoals ik gewend ben, doe ik meestal 2 laagjes voor egale resultaat. Ook de geur is neit erg aanwezig maar het ruikt indderdaad naar Mango, en ook Fruitella geurtjes. De kleur is peachachtig


315 Pretty in Papaya
1 laagje is voldoende gedekt maar ik doe wel in 2 laagjes. Hetzelfde net als 2 lakjes..dat de geur is niet erg aanwezig en het ruikt het wel naar papaya en je kan nog ruiken na topcoat. Maar je moet wel echt aan je nagels snuffelen om de geurtjes te ruiken.

Ik vind alle de mooie zomerkleuren met lekker zoetegeuren. De lakjes van Revlon hebben dezelfde vorm verpakking van glass met lang zwarte dopje en ze hebben allemaal een smalle, vrij lange kwast, wel prettig in gebruik. De lakjes droogt vrij snel. De lakjes zijn vrije dun maar het dekt wel goed behalve Peach smoothie (2 laagjes nodig).

Let wel op dat Revlon Scented Parfume Nail Enamel een LIMITED edition en verkrijbaar in mei 2011. Prijs 8,95 euro per stuk in 14,7ml.

Deze product/s heb ik gekregen voor review/swatches

Share
Previous Post Next Post

You may also like