Follow:

2012 P366 : Week 11

Dear Bloggie, Vanmiddag gaat Djess voor 1ste naar peuterzaal. Spannend en wij zijn erg benieuwd naar. Verder heb ik snel foto`s van week 11 in formaat en plaatsen. Ik hoop het wel dat alle foto`s al geplaatst want ik heb wel best veel foto`s gemaakt maar dan moet de beste kiezen he! ha..ha..!

Prettig maandag!

nog een foto van "Springt" ja..ja..ik maakte een paar foto`s van 😉

Bezig zelf gemaakte druppels en Djess wilde ook doen

Lastig als zelf doen. Blaast eerst dan snel met camera klikken dus met deze manier dan maar, wel een paar goed gelukt hoor! Ik bewaar voor aparte artikel 😀

Goed gelukt op foto Djess met lange bellen blazen. Yes!

Djess heeft zelf gedaan! Goed gedaan he! 2 kaarsen uitgeblazen

met nictje Eva. En Djess kan "Va" zeggen

Eva logeerde bij ons en samen leuk met Djess spellen

Share
Previous Post Next Post

You may also like