Follow:

P365 : week 44

Tot nu toe kan ik nog P365 volhouden. Het is best moeilijk om mooie collage`s in elkaar samen te stellen. Soms vergeet ik op foto`s te zetten of niet zo bijzonder dag zeg maar maar ik doe my best om deze project verder te gaan.

Deze week was er speciale dag voor mij en natuurlijk weten jullie al :blush: Ja… my verjaardag. Speciaal omdat dit is voor ons de 1ste ik als moeder. Verder ben erg (nog steeds) blij met de kadoos.

Maandag was Djess en ik ff lekker buiten. Het was ff heerlijk van de zon genieten. ja..het weer was ff zonnig op die dag. Via facebook heb Dr. Fish aarangement gewonnen… maar het probleem is dat erg verweg is…in Amsterdam 🙄 🙁 dus moet oplossingen zoeken, zonde van die bon.
Woensdag ff snuffelen samen met oma bij baby en tiener store in Sliedrecht…altijd leuk snuffelen hoewel asl kopen…meer leuker 😀 Ik heb in de vries gemengde wortel en aardappels en Djess vond het lekker…smullen maar Djess :yumie: Geen bijzonder dingen dus ..gewoon Djess op foto :pict: Lekker vroeg wakker en ja hoor Djess staat op eigen bedje…Hoi..ben al wakker :doei: :hihi: Zo leuk om te zien dus snel :pict: op foto. Dan ff fotoshoot op my verjaardag…thanks to pa Arjo om foto`s te maken.

Fijne avond!

Share
Previous Post Next Post

You may also like