Follow:

21 oktober 2012 : Zondag

Planning ….dat wij vandaag even gaan fietsen maar het ging niet door. Wel heeft mijn lieve man mijn fiets samen met zijn assistent gecontroleerd en goed gemaakt en blijkbaar dat de wiel niet lek is, gelukkig maar. Volgens mijn lieve man omdat de dop niet goed dicht. Goed…in dit geval kan ik weer eigen fiets gebruiken.

In de tuin zag ik rood kleine bladeren…he….vanwaar? oja….van de buur naast ons..door de wind de bladeren terecht in ons tuin. Ik vind het niet erg want ons gras wordt toch iets vrolijk door rode bladeren 😉 En ik kan even wat foto`s maken ha..ha…

Ik zag in de comment (Ja…ik lees met plezier de comment in mij site – dank jullie wel) over hoe ik de foto`s van gisteren bewerk. Hieronder bewerk ik ook op dezelfde zoals foto`s in vorige blogpost. Ik dacht dat niemand niet geïnteresseerd vandaar dat ik geen link zet. Van deze tutorial heb ik de foto bewerkt maar ik doe alleen twee dingen : verloop toewijzen en niveau.
Untitled
Untitled
Canon 600D + 50mm/1.8

Share
Previous Post Next Post

You may also like