Follow:

4.4

Oh my God! het is al op zesde van april. Mijn planning ga ik wat foto`s met dezelfde datum en maand plaatsen maar ik vergat het. Gelukkig maak ik elke dag wat foto`s van dus ik kan nu de foto`s plaatsen hoewel al 6 april is 😉

Na de muur geverfd met zeeblauw kleurtje, reden wij (plan met de fiets maar het weer is een beetje somber en winderig) naar centrum om antiek markt te snuffelen. Daar viel toch een beetje tegen vooral qua de prijzen aan de hoge kant maar ja …antiek he! Oja.. ik zag heel leuke vintage camera en ik wilde eigenlijk hebben maar de prijs helaas pindakaas toch een beetje duur. De merk van Clak stond ook voor €15 en een mevrouw stond naast mij zei…ik heb ook die camera…goede camera ja.. en Pratica camera €20. Nou…terug naar huis met lege handen. Trouwens heb ik geen foto`s gemaakt toen in Antiek markt (no time of beentje verlegen om camera te pakken). De laatste!

Salam manis, Dhini
Untitled

Untitled
Untitled
Canon 600D + 50mm/1.8 II

Deze foto heb ik in het centrum gemaakt (today). Djess probeerde de duiven te pakken 😉 Eerlijk was het wel leuk om in het centrum te wandelen en foto`s te maken met de winkels allemaal dicht zijn.
Untitled

Share
Previous Post Next Post

You may also like