Follow:

PLAYBOY – Body Fragrance Spray

 photo 2014PlayboyBodyFragrance1a_zpscd6a39ce.jpg
De oude vertrouwde Playboy geuren komen nu uit in een speciale Body Fragrance Natural Spray. Er zijn maar liefs vier varianten beschikbaar: Playboy VIP, Playboy Play It Lovely, Playboy Play It Sexy en de Super Playboy. Vandaag ga ik twee voor jullie reviewen “Playboy Play It Lovely and Playboy VIP

 photo 2014PlayboyBodyFragranceVIP1a_zpsbdac1c7b.jpg
Playboy VIP
Elegant en altijd glamoureus, de Playboy VIP vrouw straalt sensualiteit met een speelse touch uit. Reflecterende haar vrouwelijkheid, Playboy VIP voor haar is een vrolijke geur vol bloem contrasten en sprankelende ingrediënten die je doen verbazen en opwinden.

Top noten : Oranje bloem sorbet, Nectarine, Pioen roos
Hart noten : Appel, Rode vruchten, Heliotroop
Basis noten : Chashmeran, Sandel hout, Muskus

De geur Op mijn huid ruikt de geurtje heerlijk naar bloemen met een klein beetje zoet. Met deze geur voel je je elegant en glamoureus.

 photo 2014PlayboyBodyFragrancePlayit1a_zps859854d1.jpg
Playboy Play it Lovely …
Dit is een makkelijk te dragen frisse bloem geur met een heerlijke opening. Het hart is een boeket van moderne vrouwelijkheid wat overgaat in een warme en sensuele basis. Simpel lovely net als jij.

Topnoten : Citrus, braambes, sappige peer
Hartnoten : Orchidee, Belle de Nuit, tuberoos
Basisnoten : Amber, patchoeli, tonkaboon

De geur ruikt lekker naar frisse bloemen met iets zoet en warm touch krijgen.

Beide geurtjes zijn heerlijk die je daelijk dragen voor overdag of avond. Maar als ik zou kiezen, zou ik voor Palyboy Paly it Lovely… kopen. De warm en sensuaele basis spreek me meer aan.

Playboy Body Fragrance Spray zijn er maar liefs vier varianten beschikbaar: Playboy VIP, Playboy Play It Lovely, Playboy Play It Sexy en de Super Playboy met een aantrekkelijke prijs €5,99 in 75ml en is alleen verkrijgbaar bij Kruidvat.

Share
Previous Post Next Post

You may also like