Follow:

5 things i love #2

5 thing I love
Het is al een tijdje geleden dat ik leuke dingen aan jullie liet zien. En vandaag zijn er een paar dingen die i love them.
5 things I love #15 things I love #1
Alle eerste is mijn mini portemonnee die ik in mijn land hebt gekocht voordat ik naar Nederland kwam. Hij was dus ongeveer 12 jaar geleden. Ik heb deze in Matahari Mall Yogyakarta gekocht. Het gemaakt van leder (Italië) staat er op. De leder is zacht. Er zijn twee vakje voor papier money en het is maar twee vakjes voor kaarten 🙁 Ik vind het jammer want toch best te weinig. De achterkant kan je voor muntjes met knopje dicht doen. Ik neem hem vaak voor vakantie mee, vooral als naar buiten Nederland want de kaarten neem ik niet alles mee. De formaat van de portemonnee 7x10cm (dicht gemeten). Helaas de vakjes binnenkant (voor kaarten) zijn kleine beetje kapot dus ik doe extra voorzichtig voor hem, niet alle kaarten mee als ik deze portemonnee hier wil meenemen. Want is helaas de counter in Matahari Mall niet meer 🙁 anders wil ik nieuw kopen.

Achterkant en Voorkant


5 things I love #25 things I love #25 things I love #2

De tweede Manicure set. Ik heb deze manicure set van een lieve man (D) uit Duitsland gekregen. De manicure is van Thai Airlines. Hij vliegt vaak naar Thailand en altijd in business class (VIP class). Toen ik bij hun logeerde, mocht ik hem hebben. Ik ben superblij want in de manicure zitten er ook een handige tool (op mijn hand, soort schroefdraaier en de andere plat). De rest zijn gewoon manicure dingen. Alleen de pincet helaas weet ik niet waar ik hem liet liggen 🙁 Hopelijk kan ik hem ergens snel terug vinden. Helaas is de pocket kapot dus ik moet echt voorzichtig openen, anders de rijsluiting uit. Ik neem hem altijd als ik op vakantie ga. Bedankt lieve D!.
5 things I love #4 TBS body lotion
De deerde is The Body Shop “Body Lotion Oceanus”. Heerlijk geurtje. Hierover heb ik ooit artikel geschreven (lees terug)
5 things I love #3
De vierde is Spirituele massage oil (Artikel). Zoals jullie waarschijnlijk al hebben gelezen. Begint dit jaar waren wij ziek geweest en begin deze maand was ik ook ziek (Verkouden, hoesten). Mijn man en ik mis erg naar masseren. Ja wij willen graag gemasseerd worden. Dus Arjo masseert mij en ik hem. Wij gebruiken deze oil en gemengd met minjak cajoe putih. Het helpt gelukkig wel. Wij voelen daarna iets stuk beter.
5 things I love #5 Mistig
De vijfde Mistig! Ja…als ik naar buiten mistig zie, wil ik gelijk naar buiten om foto`s te maken. Ik vind het erg leuk maar ook iets enge gevoel als mistig is vooral om op foto`s te zetten. Deze foto heb ik afgelopen week gemaakt na ik Djess naar peuterzaal had gebracht (voor laatste keer, artikel). Voordat naar huis even snel rondje fietste en wat foto`s maken.

En wat zijn jullie favoriete dingen?

Share
Previous Post Next Post

You may also like