Follow:

Femmeluxe outfits : White hoodie, Dress & Vest

2022-Femmeluxe3aaa

Hoi..hoi….! Yay..! Tijd voor fashion blogpost. Ik ben altijd zo leuk nieuw items aan jullie te showen. In deze blog laat ik jullie femmeluxe fashion item zien. Kijk je mee.Het is tijd om aantal items weer te bestellen. Ik mocht vier items uitzoeken, superleuk natuurlijk maar ook lastig om leuke dingen uit te kiezen. Ik heb toch uiteindelijk leuke kleding gevonden die ik hieronder stuk per stuk laten zien. 2022-Femmeluxe3aa Long hoodie ben ik dol op. Een tijdje geleden heb ik al lange hoodie maar dan in andere kleur. Witte kleur heb ik nog geen in mijn kledingkast. Eigenlijk ben ik niet zo van witte kleur want ik ben bang dat snel vies en als al gewassen, niet meer zo spierwit dat vind ik erg jammer. Maar ik wil zo graag witte kleding. Deze hoodie heeft ook capuchon en zak aan de voorkant. Ik draag hier in maat 8, ruimte genoeg. De lengte is ook goed, als het weer nog koud is, combineer ik met legging, sneakers aan. 2022-Femmeluxe3ab Hierboven draag ik een witte jurk in maat 8. Blijkbaar is te krap voor mij. Ik merk dus dat ik toch aankomen (ik weeg nooit). Oei…oei…! De jurk vind ik erg leuk door bruine knoppen. Jammer dat de maat toch te klein is. Volgende keer moet ik maat 10 kiezen. 2022-Femmeluxe3ac De temperatuur is nog niet warm voor korte broek maar alvast voorbereiden. Deze neppe leer heeft cognac kleur, jammer dat geen zakken aan de zijkanten. Ik heb in maat 8 gekozen en ja hoor weer te krap. Echt balen! 2022-Femmeluxe3a De laatste item die ik heb gekozen is een lange vest in roze kleur. Hij is erg lang tot enkel maar ik vind het erg leuk. Ik heb nog nooit zo`n lange vest gedragen. Ik heb in maat M

Stuk voor stuk erg leuke kleding. Als de witte jurk en korte broek goed maat is, zou ik erg blij zijn. Volgende keer kies ik iets grotere maat dus. Meer leuke kleding zoals joggers,loungewear set, jurken te bestellen op FemmeLuxe webshop. Welke kleding vind je leuk?

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like