Follow:

5 things i love #8

Goede morgen! Long time dat ik mijn fav. dingen liet zien. Vandaag heb ik zin in om een paar weer te laten zien. Eergisteren heb ik last van plassen. Als ik plas, deed een beetje zeer. Veel drinken..drinken…en drinken..gelukkig is het stuk beter met plassen. Ik moet dus veel drinken. I know…ik drink best te weinig! hier moet ik veranderen.

Nu maar naar de dingen die ik leuk/love vind
I love
I love herfst kleuren…zo prachtig en ik wil graag naar de plek met vol bomen/nature met herfst kleuren. Hier zie ik maar een of twee bomen. Graag de hele rij bomen ofzo
I love
Love this shiny poeder (review)
I love
Love the geurtje…wat heerlijk geurtje en het blijft lang hangen. Deze body lotion zat in de Deauty box die ik heb gewonnen.
I lovelove and handig ding
I love
Love de geurtje en heerlijk handcrème

Share
Previous Post Next Post

You may also like