Follow:

5 things I love (feb 2012)


Maand februari is bijna afgelopen en voordat maart komt, wil ik toch aan jullie 5 dingen die i love…
huisje
Deze cute candle huisje heb ik bij tuincentrum Pap gekocht en het was in de sale (yay!). Ik vind het mooi..love it

Toen ik eerste keer in Nederlands kwam bezoek, het was koud en van ma heb ik deze hemdje gekregen. Het is van merk Schiesser. Lekker extra warm onder je kleding.

Toen ik deze slippers/sandaal heb gekregen (echtpaar uit Duitsland), vond ik het erg lelijk en te groot voor mijn voetjes. Ik wilde ze niet dragen maar nu kan ik niet meer zonder en ik neem ze altijd mee als ik naar Sauna ga. Oh..ik wil naar Sauna. Dat is lang geleden zeg! Trouwens is helaas een van de slippers beetje open op de voorkant. En Djess draagt ze ook af en toe maar als ik nodig heb, geef Djess die slippers/sandaal naar mij.

Als laatste slot ik met twee dingen : dunne verband. Deze zijn handig. Ik draag hem als ik ver weg reizen maar ook af en toe als ik thuis ben. Ik kan niet meer zonder. Fijn!
De laatste is lichaam parfum van Rituals. Heerlijk geurtje (review)

Wat zijn jullie favoriete dingen van maand februari?

Share
Previous Post Next Post

You may also like