Follow:

Shoplog : Action, bigbazar

Vorige maand zijn wij naar Action geweest in Papendrecht. Ok! dit is niet up to date blogpost maar toch wil ik de aankopen even showen. Niet bijzonder maar altijd leuk shoplog artikel te kijken, vind ik zelf 😉

 photo 2015julyShop_zpsx2nxmau7.jpg
Bij Action heb ik toch eindelijk de draad mandje gekocht in mint kleurtje. Ook kocht ik washi tapes, mascara en nagellak (voor verjaardagcadeau die al gegeven naar de jarige), watenstaafjes, adhesive papier (voor achtergrond fotografie, scrapbook (ook voor achtergrond fotografie), scheermesjes, snoepje die al een paar opgegeten.
En huishouden spullen

Bij bigbazar kocht ik stoomrijs bakje, placemate, ijs creme vrompje, snackje, plastic maar te klein en dun vergelijken die van Lidl

Share
Previous Post Next Post

You may also like