Follow:

5 things I love

Goede morgen! Laatste 5 things I love blogpost weet ik niet meer wanneer heb ik hem geplaatst. En vandaag ga ik een paar items laten zien. Gisteren voor eerste keer Djess`s nichtje zonder Djess. Wij moeten wel aanwennen maar zijn nichtje heeft zin in elke keer Djess ophalen en brengen. Gelukkig was het weer droog, alleen voor mij brrrr koud! Ze zei… ik vind het niet koud!
Terug naar huis zei Djess… ik heb vandaag gepraat ma! Met wie zei ik?! Met juff.. ja! En met kinderen ook? Ja. Ik hoop het! Het zou fijn zijn. Als Djess een beetje geklets/gepraat/gezegd. Trouwens is gelukkig vandaag mooi tijd om Djess terug te brengen naar school. Meestal om 13:10 maar iedere dinsdag om 13.30 Dus ruim voldoende om even met zijn nichtje te spelen. Vandaag gaan wij de tandarts! Ik heb zin in! En jullie…wat gaan jullie doen?

Fijne dag! Salam manis!
Untitled
Love this Rimmel London LF colours Lip balm
Untitled
Gosh BB powder illuminating

Untitled
Park Avenue make-up base eye shadow

Untitled
Hema eyebrows potlood

Untitled
Zelf gemaakte haarelastieken

Share
Previous Post Next Post

You may also like