Follow:

Unboxing : MonsterBox Voorjaarseditie 2022 en WIN

2022-Monster-Box3a

Hoi..hoi…! Een paar dagen hebben wij heerlijk zonnige dagen gehad en wij hebben er zin in het heerlijke weertje. De nieuwe MonsterBox voorjaarseditie kan je nu bestellen. In de MonsterBox zit propvol met gevarieerde producten van chocolade, drinken, beauty en verrassende producten. Vandaag ga ik aan jullie de inhoud van MonsterBox voorjaarseditie laten zien en om jullie extra vrolijken te maken, een van jullie kan een MonsterBox voorjaarseditie winnen. Maar nu kije je mee naar de inhoud MonsterBox voorjaarseditie?

Ik word heel erg blij van als ik unboxing mocht doen. Met veel plezier doe ik zelf of samen met mijn zoon video unboxing opnemen. Hieronder de inhoud. 2022-Monster-Box3aaa Jullie kunnen zien de inhoud hierboven. Zo veel lekkers van chocolade, kruiden, beauty en drinken. Ik ga op rijtje hieronder de producten zetten
– Bubbel Friss “Appel & Perziek”
– Wunda Immuno “Mango & gember”
– 702 Visolie Forte Vloeibaar
– Zachte Zoete Drop
– Bear Fruit Roll “zwarte bes”
– Bolletje Noten & grannen repen “Amandel & Havemout”
– We care Crispbread
– Letter koekjes “biologishe volkoren” met chiazaad
– Toast & Chips
– Cup Noodles Veggie Miso
– Milka chocoladepasta
– Fisherman
– Sweeps facial cleaning wipes
– Conimex Bami met Indonesische kruiden
– Wilkinson Intuition fab
– Mezeast “Kofta Mix” en “Chicken Shawarma”
– Yum Yum “Duck flavour”
– Eat Natura “Almond & Apricot”
– shakeplus chocolate protein bar
– MadeGood “Chocolate Chop Granola Bar
– KitKat Vegan
– Milka Tender Dark
– Lotus Biscoff Puur chocolate “The original speculoos” en “The orginial Speculoos Creme”

In de MonsterBox zit er echt veel lekkers en ik ontdekt nieuw merken en smaken. Ik ben echt tevreden met de inhoud. De MonsterBox is erg leuk om te krijgen en ook erg leuk om weg te geven als cadeautje. De gevarieerde inhoud kan per Monsterbox verschillen. Op Monsterbox zit je niet vast aan een abonnement. Je kunt dus eenmalige bestellen. De MonsterBox kun je bestellen voor 14,95 incl. verzendkosten.

Win een MonsterBox Voorjaarseditie

Van MonsterBox mocht ik een MonsterBox voorjaarseditie een van jullie weggeven. Wat moet je doen?
– Laat een reactie hieronder “Ik doe mee” met een geldig e-mailadres achter te laten, zodat ik je kan mailen als jij de winnaar bent.
– Welke sociaal media volg je mij “Instagram, youtube en of facebook

– De winactie loopt t/m 3 april.

De winnaar ontvangt persoonlijk bericht per mail (zorg dus voor een geldig e-mailadres) en binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren, anders kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Voor meer informatie over jouw privacy en winactie voorwaarde kun je een kijkje nemen in privacyverklaring. Let op : deze winactie geldt alleen voor de inwoners van Nederland. Winnaars worden getrokken door middel van random loting.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply Peeters Jill

  Al veel over een monsterbox gelezen, dus mooi om eens te proberen! Ik volg je op facebook !

  01 April 2022 at 11:20
 • Reply Claudia

  Ik wil graag winnen om deze producten uit te proberen, want ik ken deze producten nog niet.

  26 March 2022 at 10:44
 • Reply Elise

  Ik doe graag mee! Erg leuk dit!

  23 March 2022 at 12:07
 • Reply Marian B

  Dat is een mooie box! Ik wil er wel eens eentje proberen, altijd leuk om kennis te maken met (voor mij) nieuwe producten. De chocola en drop komt zeker op, maar ik ben ook erg nieuwsgierig naar de noten/granen repen.

  18 March 2022 at 19:02
 • Reply Anita te Gussinklo

  Leuke box dit keer.
  “Ik doe mee”.
  En volg je op alle socials

  18 March 2022 at 11:33
 • Reply Antonia van eegelen

  Ik doe graag mee, om eens wat te kunnen winnen en nieuwe producten te proberen.

  17 March 2022 at 08:27
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge