Follow:

A-Z Tracing Worksheets

Vroeger toen ik nog klein was, leerde ik schrijven op papier met drie lijntjes. Ik weet het niet of hier die boekjes met drie lijntjes kan kopen. Een tijdje geleden zocht ik een worksheet alphabet alleen wist ik niet hoe dat noemen tot per ongeluk (googleen of via Pinterest weet ik niet meer), heb ik deze A-Z tracing worksheet gevonden en gelijk uitprinten. Misschien was een beetje laat voor DJ om te oefeningen maar beter laat dan niet. Op een lijntje schrijft Dj het alphabet (stap voor stap dus). Per dag eerste regel dan de volgende verder. Daarna mocht Dj spelen. Wat ik leuk vind is Dj`s face zo serious. Dat vind ik geweldig om te zien. Dj wilt meestal verschillend stiften gebruiken dus regenboog alphabet geworden 😉 Ik print ze uit deze website

Untitled
UntitledUntitledUntitled

Share
Previous Post Next Post

You may also like