Follow:

Aaaahhhh!

Dear Bloggie, Sinds ik ziek is, kan ik niet P366 dit jaar op tijd updaten…helaas..helaas! Ik loop echt achter nu …veel te ver weg..i think! Het zit nu in week 8. Er zijn wel aantal foto`s van maar ik heb geen tijd om ze in kleine formaat te veranderen. Niet zo veel foto`s eigenlijk maar toch kost tijd. Ik heb geen idee of ik ga door met P366. Aaaaahhhh…jammer is dat!

En vorige jaar heb ik op mezelf belooft dat onze vakantie foto`s zou plaatsen en tot nu toe ook niet gedaan. Aaaahhhh! Ik weet het niet of ik ga nog updaten. Verder wil ik je vertellen bloggie…dat ik alle comments heb gelezen, alleen sommige comments niet beantwoord ik. Ik doe meestal wel als het nodig is maar Aaaaaah heb ik niet gedaan. Hiervoor wil ik mijn bezoekers bedanken voor een reactie achter laten. Ik lees jullie comment met plezier. Dank jullie wel.

Tags…ja..ik ben getagged door Nicole, Danica, Yak man en Deb. Alle tags heb ik nog niet in mij site plaatsen. So sorry meiden. Hopelijk kan ik tags van jullie een voor een updaten. Ik beloof niet maar ik doe my best 😉

Prettig avond bloggie en allemaal!

Petje – Esprit

Share
Previous Post Next Post

You may also like