Follow:

Estee Lauder Revitalizing Supreme anti-aging creme (the insiders)


Afgelopen weken heb ik een kans gekregen om Revitalizing Supreme van Estee Lauder te testen. Ik ben natuurlijk erg nieuwsgierig ben want Hydrating Moisturizer van Estee Lauder is mijn favoriete dagcrème. Ik gebruik de creme nu ongeveer al vier weken en ik ben heel positief. Meer hierover lees dan verder…
De verpakking is prachtig..goudkleurig potje. Het ziet er luxe uit. Het is erg handig van deze creme is dat voor dag en ook als nachtcrème gebruikt. Alleen dagcreme/nachtcreme in potje is niet hyginesh door je vinger de creme te halen. Ik dacht dat er lepeltje erbij in de doos maar helaas geen. Gelukkig heb ik kleine plastiek lepeltje dus ik gebruik dit. Als je geen lepeltje hebt, zorg dat je je handen schoon is voordat je de creme haalt uit potje. Hieronder binnen ziet je de deksel..ik dacht dat lepeltje wordt maar niet..de bedoeling om je makkelijk te openen. Maar goed genoeg over lepeltje 😉

Elke dag en nacht smeer ik mijn huid met deze creme en ik voel meteen mijn huid heerlijk zacht, soepeler en gehydrateerd. Bovendien zijn de lijntjes minder geworden. De creme ruikt aangenaam want de creme bestaat uit een delicaat samengesteld parfum o.a. citrusgeuren, jasmine, viooltje en theeroos, het zeker niet overheersend. De creme smeer makkelijk en het trekt snel in. Behalve ik zachte huid krijg, merk ik het wel dat de poriën zijn onzichtbaar worden.

Pluspunten :
– Luxe verpakking
– Aangename geurtje
– De creme smeert en trekt snel in
– Dag en nachtcrème gebruiken
– Niet plakkerig
– Voor alle huidtypes

Minpunten :
– Geen lepeltje
– Potje
– Duur

De crème bevalt mij erg goed, hij is fijn om in te smeren en mijn huid voelt lekker zacht aan, soepel en gehydrateerd. De creme is geschikt voor alle huidtypes en het kan als dag en nachtcrème insmeren. Aanraders!

De potje kost 30ml = €55,40

Share
Previous Post Next Post

You may also like