Follow:

Adventskalender day 1 : Essence 159 The green & the grunge

Hi….! 5 december is nog maar een paar dagen maar wij gaan vanmiddag de Sinterklaas cadeaus openen. Ik ben op dit moment bij mijn schoonzusje huis om de Sinterklaas cadeaus samen uit te pakken. Niet tegelijk natuurlijk he 😉 Jullie weten nog mij eigen zelfgemaakt adventskalender nagellak (artikel terug lezen) en ik ben zo enthousiast en nieuwsgierig welke nagellak op eerst dag van december…benieuwd….welke nagellak zit er in?

day 1 adventkalender
day 1 adventkalender
Essence 159 The green & the grunge. Heel mooi groen kleur en een laagje heel goed deken.
day 1 adventkalenderday 1 adventkalenderday 1 adventkalender
Hoewel zelfgemaakt maar ik vind het zo leuk want ik weet het niet meer welke nagellak zitten in de verpakkingen. Superleuk is dat ik elke dag een pakje kan openen. Zo happy net als klein kind 😉

Op naar dag 2

Share
Previous Post Next Post

You may also like