Follow:

Loreal Air Volume Mega Mascara

2020-Loreal-Mascara10a

Hoi..hoi..! Tijd om mijn wimpers volume te geven. In dit blogpost laat ik jullie de nieuwste mascara Loreal Air Volume Mega Mascara zien. Kijk je mee.2020-Loreal-Mascara10aa Loreal Air Volume Mega Mascara zit in een goudachtig verpakking. Het zit er luxe uit, wel groot formaat maar licht gewicht. Je kunt dus gewoon in je beauty tas doen.

Loreal Air Volume Mega Mascara:
– Extreem volume, luchtige formule
– Voelt licht aan op de wimpers*
– Zachte, soepele borstel
– De borstel neemt zelfs de allerkleinste wimpers mee – De volume mascara is geschikt voor contactlensdragers en is hypoallergeen & parfumvrij
2020-Loreal-Mascara10aaa De borstel ziet er zo uit. Ik vind de borstels ziet er rommelig uit, gewoon mascara borstels zoals ik gewend ben. Volgens Loreal geeft de mascara je wimpers mega volume en het voelt licht aan op de wimpers. 2020-Loreal-Mascara10aaaa Zoals jullie waarschijnlijk al weten, ik heb kort wimpers. De mascara is veel te dik en daardoor plakt ontzettend. Het geeft wel mijn wimpers volume maar het voelt het niet licht aan op mijn wimpers en geeft effect denk aan de spin mascara (de wimpers plakken aan elkaar) maar als je special kam voor wimpers hebt, kan je de spin effect goed borstelen (ik gebruik Lash Separator). Het blijft wel goed de hele dag zitten. Alleen jammer dat niet waterproof is. De mascara is ook geschikt voor contactlensdragers en al verkrijgbaar bij de drogisterijen verkrijgbaar. Het kost 17,99 nu is er actie bij de Kruidvat.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like