Follow:

Adventskalender day 17 : W7 Golden Shimmers 84

Adventkalender day 17
Met DA verjaardagcadeaubon heb ik deze nagellak gekocht. Maar niet in de DA winkel hier dichtbij in de buurt. De andere DA zit ook niet zo ver weg eigenlijk, alleen geen mijn gewone dagelijks bezoek in deze wijkcentrum, behalve toevallig langs dan ga ik daar heen kijken…kijken en zo ook was op die dag. En ik zag deze merk W7 en deze lakje ziet er prachtig uit. Samen met mijn favoriete deodorant kocht ik deze lakje – artikel
Adventkalender day 17Adventkalender day 17
De kleur is prachtig. Goud glitter en heen en daar zitten een rode glitters die maakt helemaal perfect voor feestdagen. Het lak smeer makkelijk en de kwast ook fijn in gebruik, alleen een beetje stink maar vervliegt gelukkig wel.

Op naar volgende nagellak

Share
Previous Post Next Post

You may also like