Follow:

Living Nature – Pure Spirit Face Oil

Living Nature
Natuurlijk beauty producten zou ik zeker graag op mijn gezicht gebruiken. In dit artikel ga ik een gezichtsolie “Pure Spirit Face Oil” van het merk Living Nature. Benieuwd wat ik ervan vind, lees je gauw verder

Living Nature – Pure Spirit Face Oil

Living Nature was één van de eerste bedrijven ter wereld die cosmetica produceerde zonder daarbij gebruik te maken van synthetische conserveermiddelen of parabenen omdat Living Nature passie heeft voor de natuur.
Living NatureLiving Nature
Pure Spirit Face Oil zit in een eenvoudig bruin flesje met een handige pipet systeem. Het doosje ziet er leuk uit. Deze gezichtsolie bevat gecertificeerde, biologische oliën van onder andere Teunisbloem, Goudsbloem en Rozenbottels. Deze olie is een olie met met waardevolle essentiële vetten en plantaardige voedingsstoffen om fijne lijntjes en rimpels te minimaliseren. De textuur is niet dun, ook niet dik en heeft aangenaam (niet sterk en niet storend) geur en trekt goed in waardoor de huid niet vet voelt en ook niet glimmend. Love it. Je kunt de olie overdag als dagcrème of onder dagcrème. Ik breng de olie overdag soms als dagcrème maar soms onder de dagcrème en ook als nachtcrème. Mijn huid voel heerlijk zacht aan en ik word wakker met een zachtere, gehydrateerd en krachtige huid.

Living Nature
Heerlijk verwend mijn huidgezicht met deze heel fijne gezichtsolie. Ik gebruik hem voor overdag en ook voor ik slapen ga. Heerlijk gezichtsolie zonder vet aanvoelen. Dit product is vrij van synthetische conserveermiddelen of parabenen. Pure Spirit Gezichtsolie €23.95, shop je hem op webshop Living Nature

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like