Follow:

Living Nature – Pure Spirit Face Oil

Living Nature
Natuurlijk beauty producten zou ik zeker graag op mijn gezicht gebruiken. In dit artikel ga ik een gezichtsolie “Pure Spirit Face Oil” van het merk Living Nature. Benieuwd wat ik ervan vind, lees je gauw verder

Living Nature – Pure Spirit Face Oil

Living Nature was één van de eerste bedrijven ter wereld die cosmetica produceerde zonder daarbij gebruik te maken van synthetische conserveermiddelen of parabenen omdat Living Nature passie heeft voor de natuur.
Living NatureLiving Nature
Pure Spirit Face Oil zit in een eenvoudig bruin flesje met een handige pipet systeem. Het doosje ziet er leuk uit. Deze gezichtsolie bevat gecertificeerde, biologische oliën van onder andere Teunisbloem, Goudsbloem en Rozenbottels. Deze olie is een olie met met waardevolle essentiële vetten en plantaardige voedingsstoffen om fijne lijntjes en rimpels te minimaliseren. De textuur is niet dun, ook niet dik en heeft aangenaam (niet sterk en niet storend) geur en trekt goed in waardoor de huid niet vet voelt en ook niet glimmend. Love it. Je kunt de olie overdag als dagcrème of onder dagcrème. Ik breng de olie overdag soms als dagcrème maar soms onder de dagcrème en ook als nachtcrème. Mijn huid voel heerlijk zacht aan en ik word wakker met een zachtere, gehydrateerd en krachtige huid.

Living Nature
Heerlijk verwend mijn huidgezicht met deze heel fijne gezichtsolie. Ik gebruik hem voor overdag en ook voor ik slapen ga. Heerlijk gezichtsolie zonder vet aanvoelen. Dit product is vrij van synthetische conserveermiddelen of parabenen. Pure Spirit Gezichtsolie €23.95, shop je hem op webshop Living Nature

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

11 Comments

 • Reply Eke

  Olie lijkt me echt verschrikkelijk op je huid, zou het dus niet zo snel gebruiken, haha.
  Eke´s last blog post ..Trots op mij-tag | Een terugblik op 2017

  10 January 2018 at 22:30
 • Reply Dionne Kathleen

  Als ik alle reacties zo lees ben ik denk ik niet echt een vrouw. vrouw. Geen make up voor mij en ook niet al die olieën e.d. hahaha misschien moet ik er nu echt aan gaan beginnen.

  10 January 2018 at 16:46
 • Reply Saskia

  Klinkt erg lekker. Helaas kan ik niet alles meer zomaar op mijn gezicht smeren zonder rare gevolgen.
  Saskia´s last blog post ..Mijn December 2017

  10 January 2018 at 11:41
 • Reply nicole

  Ik vind olie voor mijn haar echt een uitkomst, dus ik zou het zeker wel eens willen toepassen op mijn gezicht!
  nicole´s last blog post ..Wat is er toch zo leuk aan Wie is de mol?

  10 January 2018 at 10:31
  • Reply Dhini

   Ik zou zeggen “Doen”.

   10 January 2018 at 22:40
 • Reply Lien

  Ik ken het niet, maar olie op mijn gezicht. Ik ben er niet zo’n fan van.

  09 January 2018 at 20:28
  • Reply Jennifer

   Hai Lien, er zit veel verschil tussen synthetische olie, aardolie ( deze varianten vormen een film op je huid waardoor je huid niet goed kan ademen ) en ook in de verschillende natuurlijke oliën. Deze huidolie melange wordt bijzonder goed opgenomen en voelt dus niet vet op je huid aan. Groetjes, Jennifer, Living Nature

   10 January 2018 at 20:21
  • Reply Dhini

   Zoals Jennifer zei. De olie voelt helemaal geen vet en geen glimmend. Sinds ik gezichtsolie gebruik, kan ik niet meer zonder.

   10 January 2018 at 22:36
 • Reply Fleur

  Ik heb nog nooit gezichtsolie gebruikt, maar het klinkt als een fijn product
  Fleur´s last blog post ..Winnen | De Leukste Blog Winacties week 2

  09 January 2018 at 18:29
 • Reply Tania

  Ik kende dit merk nog niet. Persoonlijk ben ik niet zo voor olie.
  Tania´s last blog post ..Favorieten 2017 | Make-up

  09 January 2018 at 17:59
 • Reply Celine

  Die lijkt mij erg fijn! Ik ben eigenlijk nog steeds opzoek naar een goede gezichtsolie.

  09 January 2018 at 15:51
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge