Follow:

Adventskalender SDI-Parijs (sampleo) alles al geopend

Adventskalender SDI-Parijs 2017
12 dagen terug liet ik vanaf dag 1 tot dag 12 al zien. En vandaag laat ik vanaf de dertiende dag tot de laatste dag, namelijk dag 24 aan jullie zien. als jullie mij instagram account volg, zie je wel daar kort unboxingvideo voorbij komen.

Adventskalender SDI-Parijs 2017
Dag 13 – Een nagellak in roze kleur maar helaas de dop moeilijk te openen
Dag 14 – Een armbandje

Adventskalender SDI-Parijs 2017
Dag 15 – Een Charm sleutel
Dag 16 – Puntenslijper

Adventskalender SDI-Parijs 2017
Dag 17 – Haarklep
Dag 18 – Haar elastiek

Adventskalender SDI-Parijs 2017
Dag 19 – Een liplogss in roze kleur
Dag 20 – Een charm in de crown vormpje

Adventskalender SDI-Parijs 2017
Dag 21 – Trio oogschaduw
Dag 22 – Een Charm in vorm tas, denk ik maar ik dacht eerst een BH

Adventskalender SDI-Parijs 2017
Dag 23 – Lipgloss
Dag 24 – Charm SS

SDI-Parijs Adventskalender €79,90

2017 SDI-paris sampleo Adventskalender
SDI-Parijs Adventskalender heeft gevarieerd inhoud. Zoals jullie zien zijn er aantaal make-up producten en een paar sieraden/accessoires. Ik vind persoonlijk erg leuk om elke dag de box te openen. Voor de prijs mag van mij de inhoud iets meer make-up producten. Maar tja de prijs van alle adventskalender zijn allemaal echt hoog. Maar ik verwacht het niet dat deze adventskalender zo duur is. Wel erg leuk om te krijgen. Ik zou zelf niet gaan kopen als ik de inhoud zie. Maar dankzij Sampleo heb ik deze adventskalender met plezier elke dag openen. Adventskalender is erg leuk om 24 dagen lang te openen en zelf verrassen. Zeker zou ik wel graag iedere maand adventskalender hebben. Heel erg leuk toch elke dag een leuke verrassing zelf krijgen/openen. Adventskalender is erg leuk voor je zelf of als cadeautje te geven.

Welke adventskalender heb je?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd.

Share
Previous Post Next Post

You may also like