Follow:

Armbandjes – Good2get.nl

Good2get.nl
Herinner jullie nog een artikel over vriendschapsarmbandjes die ik hier in mij site heb geplaatst. De vriendschapsarmbandjes die ik van Good2get.nl heb ontvangen. Dit jaar ben ik weer benaderd door Good2get.nl om hun producten hier weer over te schrijven. Want ze hebben enkele dingen in hun webshop toegevoegd.

Zoals jullie kan zien op de eerste foto. De spullen die ik heb mogen ontvangen zijn 2 armbandjes, een oorbellen, een versier voor haar en als cadeautje heb ik een sleutel huisje (so cute).
Good2get.nl
Houten kralen armband – € 2.25 Zonder gekleurde houten in vormen cirkels en vierkanten is deze armbandje. Met elastiek zodat je makkelijk aan en uit te doen. Wat fijn is dat de armbandje licht is.

Gevlochten bandje – € 3.00 Deze armbandje is ook lekker licht en mooi gevlochten armbandje in goudgeel met bruin (brede 1,5 cm). Handig met schuifknoop.

Good2get.nl
Donker blauwe bloem oorbel – € 3.95 Toen ik deze oorbellen zag, dacht ik dat een vogeltje maar ze zijn een bloem. Echt lichte oorbellen ooit en ze zijn heel fijntjes gehaakte bloemen. Heel leuk bedacht gehaakte oorbel.

Ze heeft in allerlei leuk vormen van bloemen, sterretjes tot Sixties en er zijn ook in knal kleuren als je van knal kleuren houd.

Good2get.nl
Voor in je haar (haarvlechten). Ik dacht dat een armbandje was maar toen ik het zag…wat leuk voor haar. Eerlijk ben ik niet zo bezig met haar accessoires maar nu kan ik hem af en toe dragen 😉 alleen jammer dat hij snel los/valt want hij pakt mijn haar niet zo goed. En ik zal hem niet dagelijks dragen want ik moet elke keer hem opletten zodat hij niet valt.

En als laatste een sluetel huisje.
Photobucket
Wat superlief van haar (de eigenaresse) dat ik een sleutel huisje kreeg want ik heb nieuw adres en als iemand verhuist, krijg een cadeautje zei ze. Lief he!

Huisje van vilt – € 3.50 deze schattig huisje is gemaakt van vilt. Je kan hem als een sleutelhanger in je sleutelbos hangen. Voor en achterkant zijn versierd met kraaltjes of borduursels. Leuk om als kado te geven aan iemand die net is verhuisd!

Alle spullen zijn handgemaakt met plezier en liefde. Er zijn leuk en schattige dingen op Good2get.nl vinden. Betaalmethode met iDeal, paypal, Visa, Mastercard

Een of meerdere producten uit dit review/swatches zijn toegezonden door een PR bureau en een bedrijf

Share
Previous Post Next Post

You may also like