Follow:

Wooden Made zonnebril “SAINT TROPEZ”

 photo 2016WoodenMade1a_zpsqn6gcfli.jpg
Kom maar op zonnige dagen!? Want ik heb een nieuw zonnebril. Een zonnebril die gemaakt van hout. Vandaag show ik hem.

 photo 2016WoodenMade1aaaaa_zps5fjn8jgw.jpg
Op de binnenkant van het pootje staat de tekst “Wooden Made” (gegraveerd) en op de buitenkant van het pootje staat het logo WM gegraveerd. Deze zonnebril is heel licht, te licht gewicht, vind ik persoonlijk, maar comfortabel om hem te dragen. Deze zonnebril is met hand gemaakt van verschillende lagen (donkere walnoot/esdoorn/donkere walnoot). De zonnebril heeft UV-400 polariserende glazen die een optimale bescherming bieden tegen de zon.

 photo 2016WoodenMade1aa_zpswabmnokq.jpg
De zonnebril zit in een zwarte hoesje en doekje om de lenzen schoon te maken. De zonnebril kan je in een unieke houten beschermdoos erin doen zodat jouw houten zonnebril onbeschadigd blijft. Daarnaast is de Houten Protection Case erg handig voor onderweg.

 photo 2016WoodenMade1aaaa_zpsp0sa6zvh.jpg
Deze houten zonnebril Saint Tropez heeft UV-400 polariserende glazen in grijze kleur. Die met spiegellenzen zijn erg gaaf die geloof ik dit jaar trend is.

Er zijn superleuke varianten houten zonnebrillen met verschillende stijlen en gevarieerde glazen van grijze lenzen tot met spiegellenzen, neem dus een kijkje op webshop Houten zonnebrillen Wooden Made. De verzendkosten zijn gratis en voor 22:00 uur besteld, is de volgende dag in huis.

Blijf op de hoogte van Wooden Made zonnebrillen door deze Facebookpagina te liken.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like