Follow:

Atlas Argan – Arganolie

 photo 2016Atlas1aaaa_zpsfbyixkud.jpg
Zuivere Arganolie voor cosmetisch gebruik, 100% pure Arganolie die ik een paar dagen terug heb ontvangen. Vandaag vertel ik meer hierover.

 photo 2016Atlas1a_zps2lrtpui0.jpg
Atlas Argan is 100% pure Arganolie die in Nederland geperst. Deze Arganolie is goed gebruik voor je hele lichaam van top tot teen (van haar tot voeten) die verzorgt, voedt en herstelt de droge huid, doffe haar en broze nagels. De product zit in een airless plastic flesje met pompsysteem, handig en makkelijk te doseren. Arganolie bevat veel anti-oxidanten, essentiële vetzuren, mineralen en vitamine E. Deze beschermt en bevordert genezingsproces van de huid.

 photo 2016Atlas1aaaaa_zpsvdtcku5b.jpg
Op de site van Atlas Argan vind je voordelen van deze cosmetische Arganolie.

Met deze pure Arganolie breng ik hem over mijn haar van huid tot puntjes, over mijn gezicht (ogen, lippen) en over mijn lichaam (handen en voeten) en mijn nagels. Van top tot teen dus zoals ik bovenaan vertel. Het smeert gemakkelijk en geen vet achter laten. Het trekt snel in. De Arganolie is geurloos en dat vind ik het niet zo erg. Daarnaast meng ik deze Arganolie met dag/nachtcrème, ook kan je mengen met je favoriete bodylotion, shampoo en conditioneer. Daarnaast kan je hem ook als make-up remover gebruiken en ook voor je baby en je zwangere buik om striae/zwangerschapsstriemen te voorkomen en verminderen. Ook mannen kunnen deze Arganolie na het scheren gebruiken. Er zijn nog veel meer voordelen van Arganolie.

 photo 2016Atlas1aa_zpsyliokwui.jpg
 photo 2016Atlas1aaa_zpssahnmpvg.jpg
Atlas Arganolie is in drie hoeveelheden beschikbaar 30ML €12,95 | 50ML €17,95 en 100ML €29,95 (in een glazen flesje) te bestellen op webshop Atlas Argan.

Blijf op de hoogte van Atlas Argan Company door deze Facebookpagina te liken.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like