Follow:

Flossy Shoes

 photo 2016Flossy1abbb_zpsgvq9zf7k.jpg
Als het weer iets warm is, draag ik naast de slippers ook pantoffels oftewel schoenen. Een paar dagen geleden mocht ik heel erg leuke schoenen Flossy uitzoeken. Een voor mij en een voor mijn zoon Djess. Vandaag ga ik ze aan jullie laten zien en hoe bevalt ze bij mij met foto`s erbij.

 photo 2016Flossy1aaaa_zpsf5yxxrzj.jpg
Van achter zie je de logo van het merk.

Over Flossy :
Flossy is het Spaanse schoenenmerk. Flossy is een trendy slip voor vrouwen, mannen en kinderen met een breed scala aan kleuren en prints, een trendy zomerse must-have!

 photo 2016Flossy1a_zpsrrgh7uqj.jpg
Van de bovenste zie je de printen. Ik heb gekozen voor Malaga (watermeloen printjes) in maat 37 en voor Djess heb ik Navalero (camouflage patroon) in maat 31. Aan de binnenkant voel je de zool zacht aan. Heerlijk!

 photo 2016Flossy1abb_zpsoatnasko.jpg
De achterkant zie je gewoon rubber in zwart kleur, alleen bij de andere heeft dezelfde patroon zoals de schoenen zelf (zie foto hieronder, het staat wel cool). De Flossy schoenen zitten heerlijk, comfortabel en de schoenen zijn lekker zacht en licht aanvoelen.

 photo 2016Flossy1acc_zpswm2elxzb.jpg

 photo 2016Flossy1aaa_zpsuscgb5eo.jpg
De schoenen bevallen goed bij mijn voeten en ook bij mijn zoon. Het zou cool zijn als er dezelfde patroon is voor volwassenen en kinderen zodat ik matching schoenen samen met mijn zoon kan dragen. Dat zou leuk zijn. Je kunt ze voor binnen en buiten dragen.

Er zijn meerdere patroontje, maten en ze zijn voor dames, heren en kinderen. De prijs voor volwassenen is gevarieerde €32 en €40 en voor kinderen €27 en €30 per paar schoenen. Op Flossy-shoes kan je de schoenen bestellen.

Blijf op de hoogte van Zapp4Kids door deze Facebookpagina te liken.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like