Follow:

Avondziekte noem ik dat

Canon 500D+Sigma APO


Ik voel me nog erg energieloos, smaakloos en make-uploos want ik ben nu erg ziek vooral als avond komt dan merk je het wel je lichaam echt kapot (smua tulang rasanya rontok semua). Ik voel veel windje in my lichaam. Hoofd duizelig, beetje misselijk…niet fijn en ik wil niet overgeven want het wordt bitter in mondje ..bleh…! en hoesten ook nog.

Als hoesten moet ik echt voorzichtig zijn, anders crut…onderkant 😀 na bevalling dan kan je niet tegenhouden (you know what I mean)… snel lek. Gelukkig wel is het zonder geluid (crut). Dus als hoesten…ff snel my bennen kruis maken zodra myn ondergoed niet nat anders crut dan wordt nat van.

Graag gemasserd worden van top tot teen. Myn moeder en myn jonge zusje kan heel goed masseren. Heerlijk. Ik heb wel zelf kerokan gedaan en myn lieve man heeft mij ook gemasseerd maar help niet zo.

Ik noem my ziek is avondziekte want in avond voel ik me myn lichaam erg kapot van…voel alles. Overdag ook eigenlijk maar door iets bewegen…zit..staan, naar toilet bijv. etc dan voel iets minder maar toch beweeg ook niet zo snel en de hoofd njut2xan. Niet fijn als ziek is.

Share
Previous Post Next Post

You may also like