Follow:

WÖw pakketje van Rinah (chicandthecity.nl)

Misschien merken jullie wel dat ik geen nieuw artikel in my site. Eindelijk ben ik ziek (niet blij bedoel hier)…de laatste tijd..echt twijfelachtig…ziek…en weer voelde goed en weer grieperig gevoel. Vanaf gisteren ben ik ziek. Heel erg warm, duizelig…niet fijn. Myn man heeft mij gemasseerd. Echt nodig! Vandaag voel ik me nog niet echt 100% fit. Ik voel me misselijk en half hoofd duizelig, snel honger ook nog en wat niet leuk is …eerst moet koken. Jammer!!

Maar vandaag voel ik me stuk beter en vrolijk want ik heb een pakketje ontvangen. De pakket is van Rinah als dank dat ik iets haar geholpen. Er zijn wÖw dingen zitten in de pakketje. Ik heb stuk voor stuk op foto`s zetten (misschien overdrijven maar ben zo blij met alle spulletjes) en bovendin vind ik  het leuk om te doen :pict: Ik ga niet te veel bla..bla… let wel op dat veel foto`s 😀

Echt netje ingepakt

Lieve kaart (cute kaart he)

Echt veel he!

Cute sleutel Hello Kitty

Cute sleutel hanger

Cute mobiel hanger

Cute mobiel hanger

Cute pen Hello Kitty, handig!

Cute boekjes - handig om mee te nemen

Cute lange

BeautyBlender

Echt onverwacht dat ik deze zou hebben. Een van myn wensen yay…uitgekomen. Thank you so much Rinah!

Sleek Make-up

Ik heb nog geen van Sleek mak-up en vandaag is een van myn wensen ook uitgekomen.

Cute Zeep Hello Kity

Cute mobiel stickers


Canon 500D+50mm/1.8
wÖw….wÖw :wow: Echt … leuke spullen heb je voor mij gestuurd. Heel erg bedankt want een paar van myn wensen uitgekomen…dankzij jou. Nogmaals bedankt lieve Rinah. Ik ben erg super…super…duper blij mee met alles.

 

Ik ga snel langs jullie blog en dan vroeg naar bed. Beterschap to myn lieve man…..hij voelt nu ook niet lekker, duizelig, snotteren.
Ik wens jullie fijne avond!

Share
Previous Post Next Post

You may also like