Follow:

BanBao politiegarage 7002

Djess en BanBao politiegarage 7002
Zoals jullie weten, mijn zoon Djess is gek op bouwen. Toen ik op Banbao facebook zag dat ze vlogger zocht, deed ik mee en ik ben erg blij toen mijn naam staat tussen andere winnaars. Ik zei niks tegen Djess want ik wil een verrassing …een leuke verrassing voor hem. Toen pakkenverzorger kwam brengen, las Djess zijn naam op het pakketje en vol blijheid schreeuwde hij…Yeahhh voor mij. Kijk ma..staat mijn naam op. Dan natuurlijk mocht hij zelf het pakketje openen, kijk unboxing hier En vandaag show ik aantal foto`s en vlog filmpje


Djess en BanBao politiegarage 7002
Toen Djess het pakketje openen, kom er tevoorschijn groot Banbao set pakket (zie zijn gezicht (in de filmpje). Blije gezicht. Woow…cool! En Djess heeft er zin in om snel aan elkaar te bouwen. Alleen was op die dag bedtijd dus Djess heeft maar een brommer opgebouwd. De stuur van de bommer is elke keer los dus ik geef een klein beetje plakband en het zit nu goed vast maar het kan nog wel links rechts laten bewegen (dat hoort bij).
Djess en BanBao politiegarage 7002
Djess en BanBao politiegarage 7002
En de volgende dag ging Djess verder bouwen. Een stoplicht en vier tobees. En natuurlijk ging hij verder met andere die moet nog gebouwd worden “Auto, politie huis en helikopter” En met plezier heeft Djess alles gedaan.
Djess en BanBao politiegarage 7002
Djess was bezig politie auto aan het bouwen.

[youtube]https://youtu.be/Pg5cU_acEdY[/youtube]

Djess en BanBao politiegarage 7002
Na even pauze, ging Djess verder politie huis bouwen.
Djess en BanBao politiegarage 7002

Djess en BanBao politiegarage 7002
En alle laatste heeft Djess de helikopter gedaan. Ik vroeg Djess …wat een werk hé Djess? zijn antwoord maar het is leuk mama..echt leuk om te doen. Leuk om te horen.

Djess en BanBao politiegarage 7002
Tadaaaaa alles klaar! En het is klaar om mee te spelen. Bedankt Banbao dat mijn zoon uitgekozen om vlog te maken. Deze setje kan je in de winkels kopen of online of op Banbao website bestellen.

Altijd op de hoogte van de laatste acties van Banbao door Facebookpagina“>Banbao Facebook te liken/volgen

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like