Follow:

Batiste mini blush & tropical

Batiste Mini
Batiste droogshampoo heeft nieuw product in travel size. Deze mini varianten heeft niet alleen zomerse geuren maar ook vrolijke verpakkingen.

Batiste Mini
Batiste Blush : Wat een heerlijk bloemig geurtje met aroma fresia, tuberoos, oranjebloesem, pionroos, en lelie. Het zou fijn en leuk zijn als de geur lang blijft hangen. Dit product geeft je haar schoon en fris aanvoelen.

Batiste Mini
Batiste Tropical : Heerlijk zomerse kokosgeur. Je voelt net als dat je op heerlijk warm strand bent. Dit product geeft je haar schoon en volume haar. Ook zou het heerlijk zijn als de geur goed blijft hangen. Heerlijk door de wind de geur verspreid.

Beide producten hebben heerlijk zomerse geuren, van mij mag de geurtjes lang blijven hangen. Alleen ben ik niet gewend haar wassen zonder water maar voor onderweg of dagje weg zijn ze wel handig en ook nog in travel formaat.

Batiste mini variant is echt ideaal voor actieve meiden/dames en handig om hem in je tas overal mee te nemen. Batiste Blush en Tropical kost €1,99 per stuk. Ze zijn verkrijgbaar bij Etos, Kruidvat en Trekpleister en nu ook al op Douglas.nl

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like