Follow:

MUDMASKY Facial Detox Purifying Recovery Mask

Mudmasky
Heerlijk om regelmatig een masker te gebruiken. Dit merk is nieuw voor mij. Ik ben erg blij dat dit masker in de jouwbox editie 1 zat. Benieuwd wat ik ervan vind. Vandaag blog ik hierover. Lees je mee

Mudmasky
MUDMASKY Facial Detox Purifying Recovery Mask zit in een tube. Dit product is een kleimasker. Dit merk is razend populair in Amerika. Het product bevat natuurlijke ingrediënten en is ideaal om je gezicht een flinke reiniging te geven. Het masker verfijnt je poriën, hydrateert, werkt anti-aging, laat de huid stralen en polijst de huid.

Mudmasky
Wanneer ik dit masker op mijn huid aan, ruikt dit product aangenaam en ik zie hier en daar net als stukjes blaadjes. 10-15 minuten even laten drogen daarna spoel met lauw water en een beetje zacht rond masseren. Het voedt mijn huid goed, heerlijk gezuiverd huid daarna brengt ik de Witch hazel aan en dagcrème.

Mudmasky
Wat een heerlijk en een hele fijne masker. Mijn huid is heerlijk gezuiverd, soepel en gehydrateert. MUDMASKY Facial Detox Purifying Recovery Mask is niet op dieren getest en kun je daarom zonder zorgen gebruiken.

Ben je bekend met dit merk?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Share
Previous Post Next Post

You may also like