Follow:

Home : Tips – Rainbow scents & Colors wax melts als geur in de kasten

Rainbow scents & Colors
Ik ben opzoek naar wax melts, betaalbaar die door hele kamer de geur goed verspreiden. Toen ik bij de Kruidvat was, zag ik deze Rainbow scents & Colors wax melts. Eerst kocht ik maar eentje de wax melts in de doos met houten plaatje. Vandaag geef ik jullie tips. Lees je mee

Rainbow scents & Colors
Wax melts in de doos met houten plaatje ruikt lekker. Er zitten zes stuks in elk doosje. Die geur zocht ik al een tijdje en ook in parfum variant. Thuis brand ik die wax melts en met vol hoop dat de kamer naar de geur zou ruiken maar helaas de geur verspreid niet door hele kamer. Het ruikt ook nog anders. Ik gooide ze bijna weg maar ik vind de geur zo lekker en zonde om weg te gooien dus ik bedacht me om ze in de kast te laten liggen. En toen ik de kast open, ruikt de kast heerlijk naar deze geurtje.

Nou de volgende dag nam ik drie geuren “lavender” – ” vanille” en “Ocean”. Ze ruiken heerlijk maar in de wax branden ruiken ze helaas niet. Tips van mij dus brand ze niet, wel in de kast laten liggen en ik heb alle drie geuren in de kleding kast laten liggen. In mijn zoon kledingkast, mijn kledingkast en mijn man kledingkast. De eerste wax smelt die ik heb gekocht in de boekenkast. De kasten ruiken heerlijk en wanneer je de kasten opendoet, ruik je de geur heel goed. Heerlijk!
Als je thuis geen brander hebt, kan je deze wax metls gewoon in de kast of in de lege blikjes kaars doen en in de verwarming liggen. Ik kocht deze Rainbow scents & Colors bij Kruidvat, kosten per stuk ongeveer €0,80. Welke wax melts of scentchips raden jullie mij (om in de branders te doen)?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply Eva

  Wat jammer dat ze niet ruiken als je de wax brandt… Ik kan de scentchips van ‘world of scentchips’ aanrader! Die ruiken heerlijk!
  Eva´s last blog post ..Fijne Valentijn!

  14 February 2018 at 23:30
 • Reply Deb

  Jammer dat je ze nauwelijks ruikt. De wax melts van Pure soap en van Yankee Candle gebruik ik zelf en bevallen erg goed.
  Deb´s last blog post ..Bubbles & Blowdry event: met mooie krullen & bubbels het weekend in!

  14 February 2018 at 18:08
 • Reply Sofie Katelijne

  Leuk zeg, wist zelfs niet dat Kruidvat deze verkocht ook 🙂 heb er zelf ook wel redelijk wat in huis!

  14 February 2018 at 16:50
 • Reply priscilla

  Ik heb zelf Yankee Candles en als ik de la open trek dan komt de geur me meteen tegemoet. Heerlijk!

  14 February 2018 at 16:26
 • Reply Tamara

  Ik heb altijd robijn geurzakjes in de kast en lades liggen vind deze iets te sterk ruiken altijd
  Tamara´s last blog post ..Valentijn blog: Sweetheart masker

  14 February 2018 at 15:09
 • Reply Marsha

  Wat een goeie tip! Die wil ik ook eens proberen ^^
  Marsha´s last blog post ..Extra liefde vandaag met deze Puppy Valentijns shoot

  14 February 2018 at 15:06
 • Reply nicole

  Wat handig dat je ze gewoon op de verwarming kunt leggen ook! Dat spreekt me aan.

  14 February 2018 at 12:52
 • Reply Marion Stam

  Voorheen legde je een stukje zeep in je kast of een geurbuiltje. Maar dit is een leuk alternatief.
  Marion Stam´s last blog post ..Waarom kiezen mensen voor een B&B in plaats van voor een hotel?

  14 February 2018 at 12:08
 • Reply Claudia Struijck

  Heerlijk he om dit soort dingen in je kast te laten liggen. Dat doe ik dus ook

  14 February 2018 at 12:04
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge