Follow:

Home : Tips – Rainbow scents & Colors wax melts als geur in de kasten

Rainbow scents & Colors
Ik ben opzoek naar wax melts, betaalbaar die door hele kamer de geur goed verspreiden. Toen ik bij de Kruidvat was, zag ik deze Rainbow scents & Colors wax melts. Eerst kocht ik maar eentje de wax melts in de doos met houten plaatje. Vandaag geef ik jullie tips. Lees je mee

Rainbow scents & Colors
Wax melts in de doos met houten plaatje ruikt lekker. Er zitten zes stuks in elk doosje. Die geur zocht ik al een tijdje en ook in parfum variant. Thuis brand ik die wax melts en met vol hoop dat de kamer naar de geur zou ruiken maar helaas de geur verspreid niet door hele kamer. Het ruikt ook nog anders. Ik gooide ze bijna weg maar ik vind de geur zo lekker en zonde om weg te gooien dus ik bedacht me om ze in de kast te laten liggen. En toen ik de kast open, ruikt de kast heerlijk naar deze geurtje.

Nou de volgende dag nam ik drie geuren “lavender” – ” vanille” en “Ocean”. Ze ruiken heerlijk maar in de wax branden ruiken ze helaas niet. Tips van mij dus brand ze niet, wel in de kast laten liggen en ik heb alle drie geuren in de kleding kast laten liggen. In mijn zoon kledingkast, mijn kledingkast en mijn man kledingkast. De eerste wax smelt die ik heb gekocht in de boekenkast. De kasten ruiken heerlijk en wanneer je de kasten opendoet, ruik je de geur heel goed. Heerlijk!
Als je thuis geen brander hebt, kan je deze wax metls gewoon in de kast of in de lege blikjes kaars doen en in de verwarming liggen. Ik kocht deze Rainbow scents & Colors bij Kruidvat, kosten per stuk ongeveer €0,80. Welke wax melts of scentchips raden jullie mij (om in de branders te doen)?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like