Follow:

BIC Miss Soleil Colour Collection & Winactie

2017 Bic Miss Soleil1a
In de zomer kan je blote voeten en je gladde bennen laten zien. Maar heb je nog geen gladde bennen, don`t worry de nieuwe BIC Miss Soleil Colour Collection help je het wel. En wat nog leuk is dan kan je deze kleurig scheermesjes winnen. Hoe? Lees je mee

2017 Bic Miss Soleil1aa
Er zitten maar liefs vier kleurig scheermesjes (roze, fuchsia, violet en geel) in deze BIC Miss Soleil Colour Collection . Deze vrouwelijk design scheermesjes heeft een comfortabele handvat.

2017 Bic Miss Soleil1aaaa
De handvat is best groot maar zit lekker comfortabele bij de hand tijdens scheren. Deze scheermesjes hebben drie mesjes die zorgen voor een ultraglad en zacht scheerresultaat. De dubbele hydraterende strip, verrijkt met vitamine E, laat de mesjes nu nog gemakkelijker over de huid glijden.

2017 Bic Miss Soleil1aaa
Ik scheer mijn bennen niet maar wel mijn oksel en hij is lekker zacht. Mijn schoonzusje heeft deze scheermesje ook geprobeerd op een droog been maar hier en daar kwam er een beetje bloed uit. Op de vochtig been scheert de mesje lekker zacht. Let wel op dus dat je op vochtig huid of een beetje crème gebruiken. Voor mij oksels werk deze scheermesje goed. Deze Praktische scheermesje verpakking is ideaal om mee te nemen op vakantie of weekendje weg of als cadeautje geven. Verkrijgbaar bij o.a. Etos en Kruidvat. Ze kost €3,99 (4 scheermesjes)
,

WINACTIE
Ik mag een van mijn bezoekers deze kleurig BIC Miss Soleil Colour Collection weggeven.

Wat moet je doen
– Laat een reactie dat je meedoet “Ik doe mee”
– Like it Bloglovin, Facebook like it. (dat zou lief zijn, dank je wel)

De winactie loopt tot 4 september en de winnaar krijgt persoonlijk bericht. Succes!

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

14 Comments

 • Reply Deb

  Ik ben nog niet bekend met de scheermesjes van BIC. Lijken mij ook fijne mesjes! Na de vakantie ben ik wel weer toe aan een nieuwe dus ik doe graag mee aan je winactie! Ik volg je via FB en Bloglovin’ en heb deze post een ? en ?? gegeven.
  Deb´s last blog post ..Deze blogger was even offline 🌴

  03 September 2017 at 20:30
 • Reply Bodil

  Ook ik doe graag mee, vrolijke kleurtjes! 🙂

  29 August 2017 at 21:52
 • Reply Anita te Gussinklo

  Wat een leuke kleurtjes, ik scheer mijn oksels en (onder) benen met scheemesjes.
  Dus die zijn altijd welkom.

  29 August 2017 at 21:48
 • Reply Nadine

  Ik doe mee! Leuke actie!

  29 August 2017 at 21:09
 • Reply Tessa

  De mesjes alleen al zien er echt mooi uit!
  Tessa´s last blog post ..5 reasons why you should visit Belgium

  29 August 2017 at 20:19
 • Reply Wendy Maes

  Je zou ze alleen al kopen omdat ze er zo leuk uitzien.

  29 August 2017 at 19:00
 • Reply Lieke van Veen

  Super handig. Wat een leuke kleuren hebben deze scheermesjes. Ik had eerst ook super fijne mesjes van BIC, maar die zijn helaas uit het assortiment gehaald. BIC is gelukkig ook betaalbaar. Ik doe super graag mee aan deze winactie. Ik volg je op http://www.bloglovin.com/liekevanveen8 en facebook (lieke van veen)
  Lieke van Veen´s last blog post ..Wat heb ik gekregen voor echte post is cool 4.0 ?

  29 August 2017 at 13:22
 • Reply Elke

  Ik wax enkel dus deze winactie is niets van mij… Maar super veel succes aan iedereen dat meedoet! 🙂
  Elke´s last blog post ..Outfit // aztec maze

  29 August 2017 at 11:28
 • Reply Beau Bewust

  Wauw tof ik doe graag mee met de actie!!

  29 August 2017 at 11:13
 • Reply Frieda Wauters

  altijd leuk zo’n actie’s

  29 August 2017 at 10:56
 • Reply lana

  ik heb nog nooit geweten dat scheermesjes er zo vrolijk uit zien! Ik wil graag meedoen maar ik heb geen bloglovin meer en ik scheer electrisch :p

  29 August 2017 at 10:11
 • Reply Dyonne Bakker

  Wat handig! Ik doe graag mee, want ik scheer altijd mijn benen en oksels 🙂
  Dyonne Bakker´s last blog post ..7 oefeningen met een miniband

  29 August 2017 at 09:42
 • Reply Batboy

  Ik gebruik altijd scheermesjes met 4 mesjes die vind ik het fijnst.
  Batboy´s last blog post ..Een koffer vol verhaaltjes

  29 August 2017 at 09:40
 • Reply nicole

  Ik doe graag mee met deze winactie. Mijn benen onthaar ik met een epilady maar mijn oksels scheer ik!
  nicole´s last blog post ..Netflix serie tip: Atypical

  29 August 2017 at 09:27
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge