Follow:

Bij Ikea, Media Markt geweest & Videoblog Djess

Bericht voor peuterschool al gestuurd dan verder foto`s gemaakt voor ID-kaart dan naar stadswinkel ID-kaart aanvragen. Terug naar huis want Djess ff lekker middagdutje en wat verrassend is dat Djess lunch zelf vragen..nog niet broodje zeggen maar Djess wijste naar zijn eetstoel en broodjes. Echt goed advies van zuster die afgelopen maandag hebben wij gekregen daarna kreeg Djess bekertje melk. Daarna samen met pa naar bedje.
Half uurtje geslapen genoeg, anders vannacht veel wakker. Djess vond het helemaal niet leuk natuurlijk want Djess slaapt graag verder. Dan zat Djess vanmiddag in de auto richting IKEA breda.

Djess`s actie als in de winkels


Voor deze foto zijn wij nog een keer langs de glazen gelopen en het is goed gelukt om Djess`s actie op foto te zetten 😀 maar ik was bang dat Djess de glazen konden pakken. My hart was bong…bong… tijdens fotoshot.


Eerst gingen wij naar Media markt want ik wil graag lange statief hebben. Ik heb van merk Hama €29.00 gekocht. Een van myn wensen uitgekomen.

Xenos is dichtbij dus ff langs en heb 3 kleuren sieradenkoord gekocht.

Djess heeft nieuw broek nodig dus langs Prenatal. Daar heb ik echt leuke dingen gezien voor Djess. Ik wil graag ze kopen maar toch moet delen met andere kinderen dus heb maar 2 leuke spijkerbroek gekocht : Name it maat 86 – €19.95, Prenatal Jeans maat 86 – € 17.99 en een muts €8.99. De muts is echt nodig als met pa of oma en opa op de fiets. Het weer wordt koud he..en ook winderig.
Dan verder wij richtig IKEA

Bij IKEA heb ik dekbed gekocht en 3 zakje garnalen…lekker met gebakken knoflook en beetje citroen :yumie: en de garnalen die al gepeld.

Oja bij IKEA heeft Djess mini stoel uitgetest. Djess vond het toch de grote stoel lekker groot en meer ruimte 😀
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TzmnEjO8cH8&[/youtube]

Wat hebben jullie vandaag gedaan?

Share
Previous Post Next Post

You may also like