Follow:

Bij verloskundige 09.03.10

Vandaag net van vk geweest samen met myn lieve schoonmoeder. En zoals gewoonlijk gaat alles goed, dan natuurlijk blij om te horen.

De staat van vandaag
– Bloeddruk 110/60
– 62 kg (oei….1kg weer aangekomen)
– Onze wondertje blijft mooi ingedaal (kontje boven, hoofdje onder)
– Hartje klopte super prima

Dan zei ik tegen vk dat myn lieve man en myn lieve schoonmoeder bij mij zijn tijdens bevallen. Verder vroeg ik over Remifentanil (zoals Deb daarover bij my comment schrijven/vertellen) maar helaas niet in het ziekenhuis hier beschikbaar, wel ruggenprik en injecties met pethidine.

Ik heb wel gezegd dat Ik wil graag (liever) my bevalling zonder dat…dit…. (ik bedoel zonder hulp injection (ruggenprik..dat soort dingen)) . Ik wil graag normaal, makkelijk en snel :yes: En ook over houding tijdens persen praten.

Volgende afspraak Maa, 15.03.10 om 18.50

Nu ga naar jullie blogs langs en daarna geniet van de zon :sun:

Share
Previous Post Next Post

You may also like