Follow:

Firefox, IE of Chrome ?

Op zaterdag 6 maart ben ik bij myn lieve schoonouders langs geweest. Na kopje thee of koffie gedronken en bijkletsen, keken wij nar my site en wat zag ik…..

Wat ziet raar er uit my site, zag ik op scherm :wow: (Echt niet mooi zeg!….in IE) of misschien door resolution ofzo. Myn lieve man heeft Firefox wel op haar computer gezet maar als ze sites openen gelijk automatis met/in IE.

Thuis zat ik gelijk myn lovely PC aan en gelijk met IE proberen te kijken en inderdaad..my layout wat rommelig uit. Dan vroeg ik myn lieve man hoe kan dat nou? Myn lieve man probeerde met Chrome te kijken en ziet goed my site :yes: Dus alleen in IE ziet er raar uit …bleh :bleh: :kwaad: echt niet leuk om te zien.

In het begon wende ik ook niet Firefox te gebruiken maar daarna ben ik verliefd oo Firefox :inluv: En dus Firefox is echt aanraden om sites te openen/gebruiken. Bovendien werkt niet Theme Test Drive plugin met IE. Kennen jullie vast wel deze plugin toch? Deze plugin is handig om de nieuwe layout eerst te bekijken/controleren voordat je actieveren. Heel handig plugin :yes:
Verder weet ik niet meer welke plugins in IE niet werken?

Er zijn sommige mensen in IE site openen, Ik vraag me nu af ..weet jullie hoe kan ik my layout mooi uitzien in IE? Let me know En… FIREFOX is echt aanraden om my site te bekijken.

Ik vraag ook nu aan my lieve bezoekers…..
Welke browsers gebruiken jullie?

Share
Previous Post Next Post

You may also like